Burcă e hotărât! „E nevoie de obrăznicie”


-->

Dinamo nu-și mai permite pași greșiți. După 3 eșecuri consecutive, băieții lui Ovidiu Burcă vor înfrunta Universitatea Cluj, la Mediaș. Meciul se va juca sâmbătă seara.

Ovidiu Burcă nu se va putea baza nici împotriva clujenilor pe Lamine Ghezali, cel mai bun jucător din sezonul trecut. Antrenorul dinamovist vrea însă primul succes din Superligă. „O să avem un joc mai agresiv în ultimii metri de teren. Să construiești un joc de atac e mai complicat, e mai ușor de antrenat jocul defensiv. Apropo și de toate discuțiile, că trebuie să avem alte abordări, am adus jucători de atac care trebuie să înțeleagă anumite mișcări. Începem să finisăm anumite lucruri, vom arăta mai multă claritate și agresivitate la finalizare, asta ne-a lipsit.

Aștept ca jucătorii de atac să aibă mai multă personalitate și curaj, e nevoie de obrăznicie, tupeu, creativitate în ultimii metri. Ghezali, din păcate, jucătorul care ne-a adus acest lucru în prima parte a sezonului, a avut niște dureri și am decis să-l oprim, pentru a se reface la capacitate maximă. Sper că jucătorii care-l vor înlocui vor găsi drumul spre poarta adversă”, a spus Burcă.

Gabriel Moura le dă speranțe fanilor și crede că Dinamo se va bate iar la câștigarea campionatului. „Am evoluat cu 3 echipe care se bat la titlu. Poate ne vom lupta și noi la titlu, de ce nu? Eu cred că am jucat bine dar am luat gol și apoi jocul s-a schimbat, asta e tot. Cu FCSB am avut șanse de gol, n-am reușit, iar în Liga 1 nu poți repeta greșelile din Liga 2. Cu Craiova au înscris ei, am avut imediat penalty, dacă înscriam acolo poate se scria altfel istoria”, a spus fundașul lui Dinamo.

Citește și

Țiriac nu a vrut să investească la Dinamo, dar ajută o altă echipă din Liga 1

 

 

Previous Pariu pe un dinamovist: ”Cine îl ia face o afacere”
Next Noul transfer al lui Dinamo: ”Avem nevoie de voi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *