Burcă, după meci: „Avem niște lipsuri”


Dinamo a rămas fără punct și după a treia etapă din Superligă. Băieții lui Ovidiu Burcă au pierdut în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-3. Antrenorul dinamovist nu le-a reproșat nimic elevilor săi.

Dinamoviștii au luat gol la primul șut la poartă al oaspeților, iar apoi, pe final, au încasat alte două lovituri. 0 puncte, 1 gol marcat și 7 primite este palmaresul roș-albilor în acest sezon de Superligă. „Cred că astăzi, față de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au fost câteva momente psihologice. Poate că dacă reușeam să înscriem noi primii alta era soarta meciului. Rămânem cu un joc mult mai solid. Scorul este total injust, nedrept.

Parcă lipsește încă puțin să ajungem unde ne dorim. Scorul arată o diferență mult prea mare, pe teren nu a fost așa. Am arătat în multe momente un joc bun, pe care l-am controlat. Am avut ocazii, trebuie să continuăm așa. Nu este ușor, ne așteptam să nu fie ușor, mai ales în primele 3 etape, când știam ce echipe aveam să întâlnim, dar nu va fi simplu nici cu celelalte.

Am avut mulți jucători noi, câțiva jucători au lipsit. Așa se întâmplă când treci dintr-o ligă în alta, când aduci jucători. Știu că lumea își pierde răbdarea, dar trebuie să rămân calm, lucid. Am adus jucătorii târziu, dar sunt aici să ofer soluții. Nu vreau să mă plâng, dar lumea să înțeleagă că există o realitate cu care mă confrunt, mă lupt zilnic. Rămân cu impresia că am făcut un meci solid. Cred că dacă vom continua pe drumul ăsta vor veni și rezultatele. Realitatea jocurilor ne arată și lipsurile pe care le avem. Meciurile astea 3 ne-au arătat că avem niște lipsuri. Totuși, noi cu ele trebuie să ne comparăm, aici tindem să ajungem. Nu putem să fim la Dinamo și să spunem că vrem să ne salvăm de la retrogradare anul ăsta”, a spus Burcă la final.

Citește și

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Eșec nemeritat. Dinamo e ultima în Superligă
Next Pariu pe un dinamovist: ”Cine îl ia face o afacere”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *