Burcă: „Cred că este deja foarte târziu”


Ovidiu Burcă a oferit un interviu în GSP în care a discutat despre meciul de vineri cu Steaua, despre atmosfera din lot, dar și de faptul că până în iarnă, lotul a fost definitivat.

– Veți juca ofensiv sau pe contraatac, în ideea de a-i surprinde pe adversari?
– Jucăm ca și până acum, să câștigăm. Abordăm strategii diferite în funcție de adversar, dar ideea este aceeași: țintim victoria, doar acest obiectiv ne propunem.

– Cum e atmosfera în cadrul lotului?
– Îi simt mai încrezători pe jucători. În ciuda rezultatelor mai puțin bune, vedeam progres și înainte, păcat că oamenii te judecă, uneori, doar după rezultat. I-am simțit bine și în săptămânile trecute, când nu erau rezultate. Insist pe implicarea lor totală la fiecare antrenament, asta e cel mai important. Atitudinea pentru fotbal trebuie să fie mereu la fel. Nu vreau supramotivare la unele, submotivare la altele.

– Este un meci și pentru investitori. Crește miza?
– Nu cred că trebuie să jucăm pentru ei, dar să fim conștienți că ține de noi, antrenori, jucători, să stabilizăm lucrurile la nivelul clubului. Cu rezultate, oamenii vor veni. Focusul jucătorilor trebuie să fie pe teren, restul va veni de la sine.

– De ce ar mai fi nevoie la nivelul lotului, vor mai fi transferuri?
– Cred că e deja foarte târziu, orice jucător ar avea nevoie de o perioadă de pregătire. Ăștia suntem până la iarnă, lotul a fost făcut în mare. Au plecat, au venit, în interior s-au așezat lucrurile. Când se schimbă mulți jucători, ai nevoie de o perioadă de timp să stabilizezi. Dacă aș mai aduce, aș deregla din nou dinamica grupului.

Citește și:

Schimb de replici între Tudor Chirilă și Clotilde Armand: ”Aștept adevărata poză”

Previous Ionuț Lupescu tună și fulgeră în presă
Next Vlad Iacob: „Discuțiile continuă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *