Burcă cere ajutor de la dușmanul DDB


-->

Dinamoviștii visează să revină în Liga 1 la finalul acestui sezon. Primul pas este însă calificarea în play-off-ul Ligii secunde. Jucătorii sunt însă nemulțumiți din cauza incertitudinii de la nivel administrativ, așa că antrenorul Ovidiu Burcă a tras un semnal de alarmă.

Ovidiu Burcă a reușit să redreseze corabia roș-albă și este la un pas să ajungă în play-off. Mai sunt 3 meciuri importante, iar Dinamo așteaptă și pași greșiți din partea rivalelor. Până la reînceperea Ligii secunde, Dinamo se va reuni pe 9 ianuarie, iar în februarie s-ar putea transforma și acționariatul clubului. Acum, Dorin Șerdean este acționar majoritar, dar nu investește un leu în echipă.

„Cred că se vor prezenta toţi jucătorii la reunire. Mă tem doar că va trebui să mă întâlnesc cu ei şi o să-i văd foarte dezamăgiţi, iar eu va trebui să-i privesc în ochi, asta e temerea mea, sper să găsim soluţii. Poate vom găsi înţelgere chiar la domnul Şerdean, nu ştiu când e următorul termen pentru aprobarea planului de reorganizare.

Vreau să trag un semnal de alarmă către toţi cei care sunt implicaţi în acest club: acest club merită! E numele în joc, e vorba despre tradiţia acestui club, merită o şansă şi merită să fie salvat.

Un scenariu pozitiv ar fi să găsim o persoană sau un grup de oameni care să vină să ajute la însănătoşirea financiară a clubului, pentru că altfel nu există viitor. Dacă se realizează acest lucru, putem să ne calificăm în play-off şi să şi promovăm chiar din primul an. E un scenariu poate fantasmagoric, dar avem speranţe”, a spus Burcă la Orange Sport.

Previous Mesaj de Anul Nou cu săgeți spre Șerdean
Next Baza de la Săftica se înnoiește datorită DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *