Burcă, câine rău! Ce a făcut după meci


-->

Răbdarea lui Ovidiu Burcă a ajuns la final. Antrenorul lui Dinamo a răbufnit după meci la adresa elevilor săi. S-au auzit la vestiare strigărele lui.

Tehnicianul bucureștenilor a făcut o adevărată criză de nervi, și-a certat elevii pe un ton violent, dezamăgit de prestația acestora de la Galați, dar și de modul în care echipa s-a prezentat în ultimele săptămâni.

A fost un monolog aspru, contondent, din partea lui Burcă, pentru ca la vestiar să-și facă ulterior apariția și administratorul special Andrei Nicolescu.

Tehnicianul își vede chiar postul în pericol.

”Lipsa unor jucători își pune amprenta, cred eu, asupra echipei. Am schimbat foarte mult, iar într-un moment de genul vin înfrângerile. Sunt presat de rezultate. Dinamo e un club greu, unde nu se acceptă înfrângerea.

Am zis că îmi trebuie puțin timp la dispoziție pentru a pune lucrurile la punct, dar cred că acel timp e pe terminate. Mi-am ales această meserie, de antrenor, și asta e. E o meserie în care ești mereu cu bagajele la ușă.

Dacă cei din conducere cred că eu sunt problema, ne așezăm la masă și discutăm. Dacă ne uităm la aceste înfrângeri spunem că este o criză totală. Azi am luat gol dintr-o fază fixă, dar dacă ne uităm cum am pierdut acele meciuri vedem și lucruri bune.

Trebuie răbdare, dar la la noi nimeni nu prea are răbdare. Dacă vom avea tot lotul valid și vom reuși să stabilizăm un prim «11», am încredere că vom redresa situația”, a concluzionat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

”Mica Elveție” este perla Ardealului. Care sunt atracțiile zonei

Previous "Înecați" în Dunăre. 4 eșecuri la rând!
Next Suma oficială plătită de noul acționar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *