Burcă anunță un jucător nou pentru derby-ul cu FCSB


Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a prologat meciul derby-ului cu FCSB, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 21:30.

Antrenorul Ovidiu Burcă a dezvăluit că la Dinamo există șanse să debuteze un fotbalist chiar împotriva echipei rivale, FCSB. Tehnicianul echipei „câinilor” afirmă că elevii săi sunt pregătiți să se confrunte cu „cea mai bună echipă din campionat”, pe care o consideră capabilă să fi câștigat titlul în sezonul trecut, dacă ar fi fost puțin mai atentă.

Conducerea echipei de fotbal Dinamo București a rezolvat problema legitimării lui Dennis Politic, jucătorul transferat în această vară, care nu a fost utilizat în meciul împotriva Universității Craiova, în care echipa a pierdut cu scorul de 0-2. Există șanse mari ca el să facă debutul în tricoul alb-roșu chiar în derby-ul cu FCSB, care va avea loc sâmbătă seara.

„Față de meciul trecut am rezolvat situația lui Denis Politic, poate apărea și el in acest meci.

Ne bazăm pe energia grupului, pe discplină, pe rigoare, dar cred că avem jucători cu personalitate, care în ultimii metri pot face diferența. Cam astea sunt atuurile noastre. O victorie ar însemna un pas spre procesul început în vara asta”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Vrea să joace cu toți titularii

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, cea mai bună echipă din campionat, cu mulți jucători talentați. Anul trecut, dacă erau mai atenți ar fi câștigat campionatul. Un cuplu de antrenori care au stabilizat lucrurile, au un preparator fizic foarte bun, unul dintre cei mai buni din țară. Un investitor care investește de mulți ani…

Vom întâlni o echipă foarte puternică, dar noi suntem pregătiți. Cel mai important este ca de la o săptămână la alta să avem un joc tot mai bun. Progresul este cel mai important.

E un avantaj că noi cunoaștem vestiarul și tribunele pe Arcul de Triumf, dar va fi plin de fani ai FCSB-ului, nu e un avantaj foarte mare. Am văzut că s-au făcut anumite afirmații, că nu am vrut eu amânarea. Nu m-ați auzit pe mine vorbind despre alții, m-a interesat ce facem noi și echipa noastră. Am vrut să jucăm, avem nevoie de meciuri oficiale, doar cele oficiale contează. Ne putem antrena luni de zile, dar pentru a crea o echipă e nevoie de meciuri oficiale. Sper să alinieze cel mai bun «11» al lor”, a mai spus Ovidiu Burcă, în fața jurnaliștilor.

Citește și:

Il Luce în discuții cu șefii lui Dinamo: „A rămas la anul”

Previous Cristea a dat verdictul înainte de derby
Next Interviu cu Ahmed Bani la 11 ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *