Burcă a făcut minuni. Play-off-ul e aproape


Ovidiu Burcă se poate spune că a făcut minuni la Dinamo. Înaintea ultimului meci din sezonul regulat, cu Poli Timișoara, ”câinii” sunt la mâna lor. Cu o victorie, dinamoviștii sunt calificați. Pe locul 6 se află Dinamo în Liga 2, cu 30 de puncte, cu un punct peste ocupanta locului 7, Concordia Chiajna, și la egalitate cu locul 5, Unirea Slobozia, dar care încă nu a jucat în această rundă.

Antrenorul lui Dinamo a comentat victoria de astăzi cu 2-1 de la Sibiu, cu CS Comunal Șelimbar.

”Nu doream să primim acel gol, dar se întâmplă. Am întâlnit o echipă care, deși a pierdut la Iași și cu noi, e una dintre cele bune ale acestei ligi. Claudiu Niculescu a făcut o muncă foarte bună în această iarnă, dar are nevoie de puțin timp să așeze lucrurile. A făcut o echipă bună și sunt ferm convins că, dacă va fi susținut, va face o treabă foarte bună.

Merită felicitați băieții, meciul a avut încărcătură, a avut o miză aparte. Am zis, de când am început, că trebuie să dăm tot ce putem pentru a putea recupera punctele pierdute la începutul sezonului.

Așa crește echipa, cresc acești jucători, mulți la primul meci cu miză. Vreau să felicit băieții, au avut liniște, au avut planul tactic în minte. În meciuri ca acesta mai pierzi din ritm, dar am câștigat.

Noi, în pofida calității terenului, am jucat bine. Dacă terenul era bun, poate era și mai bine, dar nu vreau să critic pe nimeni. Jocul nostru are de suferit când jucăm pe astfel de terenuri, dar fotbaliștii care au calitate se descurcă pe orice fel de teren”, a declarat Ovidiu Burcă la microfonul DigiSport.

Citește și:

Chris Rock, despre momentul în care Will Smith l-a pălmuit la Oscar: ”Aud încontinuu în cap «Summertime»”

Previous Alex Couto: ”Adevărul va ieși la iveală”
Next Noul șef al lui Dinamo după meci: ”Asta vrem”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *