Burcă a exclus 2 jucători din lot


Dinamo depune eforturi mari pentru a promova în SuperLiga, însă antrenorul principal Ovidiu Burcă a luat o decizie drastică și a eliminat doi jucători din echipă.

Aceasta nu este prima dată când Burcă ia o astfel de măsură, deoarece în luna ianuarie a exclus cinci jucători după ce aceștia au organizat o grevă care a nemulțumit antrenorul. Regulamentul strict impus de Burcă la Dinamo nu permite încălcarea sa, iar tinerii jucători Cristian Delciu și Ionuț Bobea, în vârstă de 19 și, respectiv, 21 de ani, au fost excluși din lot după ce nu s-au prezentat la meciul formației U20 din Liga Elitelor cu FC Botoșani, la care au fost trimiși împreună cu alți colegi. Din acest motiv, antrenorul echipei U20 a fost nevoit să călătorească la meci cu doar 12 jucători, fără a putea efectua nicio schimbare pe parcursul partidei.

Opinia lui Augustin

Conform spuselor antrenorului echipei U20 a clubului Dinamo, Ionel Augustin, acesta a fost deranjat de situația creată de faptul că Delciu și Bobea au ales să nu se prezinte la lot. Motivul invocat de cei doi jucători ar fi fost distanța lungă și transportul cu autocarul.

”Ovidiu Burcă mi-a trimis mai mulți jucători pentru acest meci. Doi nu au mai venit, e vorba despre Delciu și Bobea, am înțeles că ar fi spus că e prea lung drumul, că drumul este făcut cu autocarul.

Chestiuni de genul ăsta, despre care, sincer, nu am stat să-i întreb. Nu a fost vorba despre accidentări sau ceva legat de școală. Am mers 12 și am jucat așa, fără să pot face vreo schimbare.

Asta e situația la noi, trebuie să ne descurcăm și uite că mai apar și astfel de comportamente. Alții, de la prima echipă, au venit, ei nu. Ovidiu mi-a spus că nu-i mai cheamă la Săftica și vor rămâne să se antreneze cu noi”, a declarat Augustin.

Concurs la Hotelul Pam Beach, premiul o vacanță! Link:

https://www.facebook.com/100063656361647/posts/pfbid02P22cuNYK3ps4eTYx2U8S28PGdqGRq738HECtoETuwTk2FAqo7cQRxauH1sfLyTNMl/

Poziția lui Delciu

Cristian Delciu, care ocupă poziția de extremă stângă în echipa, și-a justificat absența de la echipa U20 și a afirmat că nu a participat la meciul din Botoșani pentru a putea participa la simularea pentru examenul de Bacalaureat. De asemenea, el a menționat că a obținut acordul antrenorului principal Ovidiu Burcă în privința acestei situații.

”Mă antrenez cu echipa de juniori, la U20. Sunt în programul lor de pregătire de după meciul cu Botoșani din Liga de Tineret. Eu sunt în clasa a 12-a și dau BAC-ul la vară. În perioada aceea, când m-a trimis domnul Burcă la juniori, să joc cu cei de la Botoșani, aveam simulările.

Am preferat să stau acasă și să învăț decât să merg la Botoșani. Eu sunt la Liceul cu Program Sportiv Mircea Eliade. Nu am ajuns deloc anul acesta și a trebuit să merg și să văd cum trebuie să învăț, ce materie e.

Nu am făcut nimic de capul meu. Eu am discutat cu domn’ profesor Ovidiu Burcă când m-a anunțat că trebuie să merg la juniori. L-am sunat și i-am explicat situația. A zis că e OK să stau și să învăț pentru simulare.

Luni, după ce am dat simularea, am primit mesaj din partea lui Sabin (n.r. – Sabin Ghiță, delegatul echipei) în care îmi transmitea că sunt în programul de pregătire al juniorilor. Nu am primit nicio explicație, niciun motiv, nimic.

În aceeași situație e și Bobea, dar nu știu ce problemă a avut el. Eu vorbesc în numele meu. Eu, repet, l-am anunțat pe domn’ profesor de această situație. S-a terminat campionatul la juniori, dar mai am două luni de contract cu Dinamo, mă pregătesc, mă antrenez și învăț și pentru BAC. Dacă nu iese cu fotbalul, am o alternativă”, spus Delciu.

Citește și:

Dana Budeanu despre unele intervenții estetice: „Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck”

Previous Ce nu s-a văzut la TV la Buzău-Dinamo
Next Furia lui Lupescu: "Cămătari, nu investitori"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *