Bună și asta: ”De ce o vrea înapoi la fotbal?!”. Și le atrage atenția coechipierilor


Cătălin Straton a fost unul dintre remarcații partidei, a avut câteva parade ce-au contribuit la victoria ”câinilor” cu Academica Clinceni (4-2). Revenit după două etape în care a apărat Riccardo Piscitelli, goal-keeper-ul sosit de la Dunărea Călărași a securizat victoria: la 3-2, a scos de la vinclu o lovitură liberă executată de Barbu.

Fotbalistul a comentat imediat după partidă: ”Deocamdată nu am realizat nimic. Am făcut lucruri bune și lucruri proaste. Sper că vom căpăta încredere. Moralul este totul. Victoria ne va ajuta doar dacă mâine vom fi la fel de serioși ca săptămâna asta la antrenamente. Asta ne va ajuta.

Lui Mister Neagoe îi dorim să aibă puțină liniște în seara asta. Să meargă acasă, la familie, și să realizeze că ei și sănătatea sunt cele mai importante lucruri. Nu știu de ce vrea înapoi la fotbal…

Este victoria dânsului și a tuturor dinamoviștilor. Ne-a ajutat foarte mult Daniel Popa, dar toată echipa merită felicitări. Mă bucur că într-o zi ca asta, când e ziua domnului Cornel Dinu și a domnului Marin Hîldan, am obținut o victorie. Sper să sărbătorească și ei”.

Citește și:

Săgeți către Rednic: ”I-a dat o palmă ăstuia”

-->
Previous Probleme: Filip s-a accidentat și va sta și el 2-3 săptămâni. Cine e pariul staff-ului tehnic
Next Săgeți către Rednic: ”I-a dat o palmă ăstuia”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *