Bravo! A fost respectat la Dinamo, scrie istorie acum în Rusia


Cât timp a jucat în Ștefan cel Mare a fost respectat de către suporteri. A marcat de două ori în 10 meciuri chiar sub comanda lui Mircea Rednic în prima parte a anului 2016, o reușită fiind chiar în derby-ul contra FCSB-ului. Și aceasta deși a recunoscut întotdeauna că a fost stelist de mic, jucând chiar pentru rivali!

Acum, face istorie în Rusia, de fapt o scrie! Erik Bicfalvi e în finala Cupei Rusiei. După 1-0 în tur acasă, în semifinalele Cupei, Ural Ekaterinburg a remizat 2-2 cu Arsenal la Tula și va juca finala în compania celor de la Lokomotiv Moscova. Este prima finală din istoria de 88 de ani a celor de la Ural! Iar decarul rușilor, Erik Bicfalvi, a deschis scorul în minutul 1. Ural chiar a avut 2-0 după un gol marcat în minutul 24, după care ex-dinamovistul a văzut direct cartonașul roșu în minutul 34! Arsenal Tula a dominat ulterior partida, a tras de 12 ori la poartă și a marcat de două ori. Insuficient.

În 31 de meciuri oficiale jucate pentru Ural în actuala stagiune, Bicfalvi a marcat nouă goluri și a oferit două assist-uri. Chiar dacă a împlinit 31 de ani în luna februarie, Bicfalvi are în continuare o cotă de piață foarte bună, fiind evaluat la trei milioane de euro.

-->
Previous GLUMA ZILEI ”Din descriere, omul vrea la Dinamo, nu la FCSB”
Next Cornel Dinu și Cosmin Contra, reacții despre starea lui Florian Walter

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *