Bratu povestește cum l-a adus pe Sorescu. Ce planuri are


Florin Bratu demonstrează încă odată inspirație și a reușit să câștige primul meci oficial din acest sezon, cel cu FC Voluntari, unul foarte important pentru moralul jucătorilor înaintea meciului cu FCSB. El a vorbit despre partidă despre planurile sale de viitor.

„Îmi cunosc bine jucătorii. Știu ce am pe margine. I-am introdus pe Sorescu și Axente, care au adus plusul de care aveam nevoie. Nu există prospețime momentan, abia am terminat perioada de acumulare. Mă bucur că echipa a arătat caracter după pauză. Am revenit, plecăm cu 3 puncte și veți vedea ușor, ușor un Dinamo mult mai proaspăt.
Urmează derby-ul cu FCSB. Am încredere că putem face un meci foarte bun. Știm foarte bine ce reprezintă acest meci pentru noi și pentru suporteri”, a declarat Bratu la Telekom Sport.

„Sper că v-a plăcut Sorescu. A fost o ideea de-ale mele să îl aducem. L-am văzut la ASU Poli și chiar l-am dorit mult. Am avut emoții astăzi. Voluntari e o echipă cu calitate, cu mulți jucători noi pe care nu îi cunoșteam”Florin Bratu

-->
Previous Dan Nistor, declarație TARE după victoria cu Voluntari
Next Dorinel Munteanu, declarație sumbră referitoare la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *