Bratu nu rămâne dator. Cum îl ia peste picior pe Rednic


Florin Bratu a reacționat după ce Mircea Rednic l-a găsit principalul vinovat pentru situația de la echipa din Ștefan cel Mare, acuzându-l că a adus jucători fără valoare și că erau săptămâni când nu făcea nici măcar un antrenament fizic.

„Nu m-am simțit vizat de acele declarații, știu ce s-a întâmplat acolo. Florin Bratu alături de jucători a câștigat cu Voluntari, a făcut 3-3 cu Steaua în deplasare. Tot Florin Bratu a câștigat cu Viitorul și cu Hermannstadt. Florin Bratu cu aceiași jucători a condus până în minutul 70 pe CFR Cluj cu 1-0.

Nu cred că e corect să se dea vina pe cineva. Îl respect enorm pe Mircea Rednic, dar mi-aș fi dorit să gestioneze altfel această situație. Atunci când semnezi cu o echipă, faci o evaluare, știi unde te duci. Eu nu am dat în Vasile Miriuță după ce am venit la echipă. El știe că echipa este pregătită, cu siguranță cei 4 colaboratori i-au zis asta. Dar așa suntem noi, românii, încercăm să găsim alibiuri, iar aceste lucruri nu sunt în regulă”, a spus Bratu, la TV Digi Sport.

Apoi a continuat pe același ton.

„Cu Bratu, echipa bătea. Din păcate, situația a scăpat sub control în mandatul meu, a fost scandalul care a a fost și s-au luat măsuri doar împotriva antrenorului. Sută la sută reușeam să redresez situația de la Dinamo, dar să se fi luat anumite decizii. Știți foarte bine ce s-a întâmplat și s-a luat o decizie doar împotriva mea. Eu sper că, prin experiența pe care o are, Mircea Rednic să poată reuși să redreseze echipa. Când n-am avut rezultate, m-au dat afară de la echipă, deci antrenorul trebuie să răspundă”, a adăugat Bratu.

Citește și:

Mircea Rednic îl distruge pe Bratu. Dezvăluiri de la antrenamente

-->
Previous Jucătorul pe care Rednic îl aduce la Dinamo, condamnat în trecut. Ce a făcut
Next EXCLUSIV Mircea Rednic despre Logan Bailly: ”M-a convins Penedo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *