--> -->

Bratu: ”Niculescu sau un alt antrenor poate obține mai multe”


-->
Fostul dinamovist, Florin Bratu, a vorbit despre o posibilă plecare a lui Cosmin Contra de la echipa din Ștefan cel Mare pentru a merge pe postul de selecționer al României. El consideră că această mutare nu ar fi deloc rea pentru Dinamo.

„Dinamo este în degringoladă din punctul de vedere al jocului. Claudiu Niculescu sau alt antrenor e posibil să obțină mai multe. Față de anii trecuți, au venit jucători importanți la Dinamo vara asta, s-a făcut o investiție. Cred că nivelul lui Dinamo ar putea crește odată cu venirea lui Claudiu. Trebuie neapărat să prindă un loc de play-off, ar fi o tragedie dacă n-ar reuși!

Neincluderea lui Steliano Filip în lot dovedește că nu e o atmosferă foarte bună la Dinamo. Îi e greu și lui Cosmin Contra să gestioneze lucrurile astea. Dacă el va merge la națională, ar fi bine s-o facă până în meciul cu Steaua (n.r. pe 24 septembrie), pentru că este un duel foarte important. Dacă vine Claudiu Niculescu, el cunoaște jucătorii, nu sunt multe necunoscute pentru el. S-ar adapta imediat și ar crea un șoc, n-ar avea de ce să fie rău pentru Dinamo”, a spus Florin Bratu la Digi Sport.

-->
Previous Ce spune Niculescu despre o posibilă venire la Dinamo
Next Antrenor surpriză pe lista lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.