Mesajul ferm al lui Bratu pentru șefi. De ce a plecat Palic


Florin Bratu a explicat care este situația la echipă între cele două cantonamente, Săftica și Polonia, unde se va pleca duminică. Totodată, tehnicianul a comentat despărțirea de Antun Palic, jucător care nu se mai simțea mulțumit în Ștefan cel Mare. Antrenorul mai speră încă la transferuri, unul fiind fundașul stânga Sergiu Popovici.

„Sper ca săptămânile viitoare să se rezolve cu cei doi jucători pe care îi doresc. Nu știu dacă până duminică se pot rezolva cele câteva transferuri pe care le dorim, dar spe ca săptămâna viitoare să se rezolve că avem nevoie de jucători la Dinamo pentru a ne întări”, a declarat Bratu la Digi Sport. Și-a dezvăluit situația lui Palic: ”Încă de la primul antrenament din acest sezon, el a venit și mi-a spus că nu mai poate da totul pentru Dinamo, că nu se mai simte pregătit, că are probleme familiale, vrea mai aproape de casă, că e cel mai vechi jucător al lui Dinamo, că nu simte sută la sută să se antreneze și să dea totul pentru club. Am comunicat asta conducerii și iată că în 2 săptămâni de atunci s-a luat decizia ca acest contract să se rezilieze.

E complicat să lucrezi cu jucători care nu își doresc. L-am văzut și la antrenamente, nu mai avea preocupare mare. E complicat să lucrezi cu astfel de jucători care nu sunt fericiți. Mă bucur că s-a întâmplat acum și nu mi-a spus după 2-3 meciuri din campionat că el nu mai este fericit la Dinamo și el nu mai simte nimic pentru acest club”.

Citește și:

Cu cine se confruntă Dinamo în Champions League

Previous Cu cine se confruntă Dinamo în Champions League
Next Doză mare de curaj: ”Cred că Dinamo poate lua un trofeu”. Analiza noilor sosiți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *