Bratu, mărturisire despre Gabriel Torje


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a dezvăluit astăzi care este situația în acest moment a lui Gabriel Torje, despre care Ionel Dănciulescu a anunțat ieri că ar putea să-i mai prelungească contractul un an dacă nu-și găsește echipă la vară.

”Nu știu de unde a apărut cu cântarul dar să știți că eu îl fac în fiecare zi cu jucătorii cu probleme. Este normal ca ei să se mențină și să fie în parametri normali. Nu s-a pus problema să se dea amenzi pentru că am văzut progrese din partea unora și se vede și pe teren. La Torje se poate și mai bine, ca să spun așa, dar acum e ok. Brănescu s-a operat și va lipsi,  Liviu Gheorghe e accidentat, Laurențiu Corbu are întindere musculară și nu poate nici el juca mâine”, a declarat Florin Bratu.

De asemenea, ”Bratone” a vorbit și despre ieșirea nervoasă a lui Buffon după Real Madrid-Juventus, 1-3.

”Buffon probabil că are și circumstanțe pentru că e la final de carieră și își dorea să câștige Champions League, e frustrarea mea dar din păcate pentru el nu s-a întâmplat. Sunt emoții, nervi, normal că răspunzi din punct de vedere emoțional, dar nu cred că a sărit calul. Acum țin cu Liverpool”, a încheiat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Ce salarii, MARI, au ”câinii” de la echipa națională. Detalii CURIOASE

-->
Previous Bratu, dezvăluire în premieră
Next Dinamo s-ar putea duela cu un alt fotbalist de MONDIAL

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *