Bratu: ”Mai bine ne scăpa tricoul pe jos”


Florin Bratu a vorbit despre ultimele luni petrecute la Dinamo, dar și despre relația pe care a avut-o cu Ionel Dănciulescu. ”Mitraliera” și ”Danciu” au avut și un dialog spumos în direct.

”Nistor și Hanca ar trebui să evolueze cu foarte mare ambiție. Aș avea un sentiment de bucurie pentru Dinamo ca ei să zburde pe teren începând de mâine. Sunt jucători buni, dar nu este suficient. Dacă ei nu se mobilizează, e complicat, poate să vină orice antrenor, de ei depinde.

S-a speculat foarte mult că eu aș avea probleme cu jucătorii care ar avea personalitate. Eu aveam nevoie de jucători cu personalitate, Torje avea personalitate în joc în trecut, sper ca la Sivasspor să aibă din nou. De ce am fost eu adus la Dinamo? Am fost adus pentru a promova jucătorii tineri, fiind echipa în play-out. Au jucat puțin cei cu experiență, care au vrut să joace. N-am avut nicio problemă cu viața lui Torje extrasportivă.

Ionel Dănciulescu prin fișa postului era șeful meu. Nu puteam să-i dau eu indicații lui Danciu sau să-l îndrum eu în ceea ce trebuie să facă. Nu ne-am dușmănit, am avut niște discuții în contradictoriu, dar atât. Mai bine ne cădea tricoul pe jos, Danciu. (n.r. cel cu 2020)

S-au schimbat obiectivele. Oamenii au văzut că merge treaba și atunci ei și-au dorit să accedem în play-out, nu să ne luptăm să scăpăm de la retrogradare și așa că s-au adus jucători. Nu s-a schimbat foarte mult. Nu era nici în play-out un titular incontestabil Moldoveanu. Așa am considerat atunci să aducem acești jucători, în funcție de bugetul clubului (n.r. în vară)”, a declarat Florin Bratu.

Ionel Dănciulescu  și-a spus și el părerea:

”Am spus că niciodată să nu spui niciodată. Dinamo e Dinamo indiferent de cine este acum și de oamenii care se perindă de-a lungul timpului. Îmi plăcea să stau la echipă. Când am avut o discuție cu Florin, chiar mi-a spus să vin cât mai aproape de echipă. Am avut de-a lungul vremii inițiativă, dar dacă nu ești băgat în seamă, pierzi din entuziasm. Eu nu l-aș fi schimbat pe Florin. Am spus-o de multe ori. Mie îmi plăcea să fiu aproape de echipă, eu am făcut totul pentru Dinamo. Să-i dau eu indicații lui Florin?

Eu am spus lucrul acesta de foarte mult timp. Noi nu ne-am ținut deloc de New Dinamo. Eu mi-aș fi dorit să fie implementat acel sistem cu 3-4 tineri.

Acasă merg. La liniște și pace. Apoi voi analiza posibilitățile de a rămâne în fotbal. Dacă nu ori merg la sală, mai merg la o televiziune”, a declarat fostul director general al lui Dinamo.

-->
Previous Prima apariție publică a lui Bratu: ”Regret asta”. Ce mesaj are pentru Niculescu
Next Ultimul mesaj al lui Bratu pentru jucătorii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *