Bratu îl critică pe Mircea Rednic. Ce-i reproșează „Puriului”


Florin Bratu a fost criticat de Mircea Rednic pentru selecția făcută, dar și pentru că nu lucra din punct de vedere fizic chiar și o săptămână la echipa din Ștefan cel Mare. Acum a găsit momentul să-i răspundă „Puriului” în direct la Digi Sport.

”Mie nu mi se pare normal acest lucru. Un antrenor ar trebui să fie plătit și să primească banii pentru care muncește. Eu nu cred că Mircea Rednic aduce bani de acasă. A zis Mircea Rednic că aduce bani de acasă?

Poate dă o primă, dar nu salariul. Să le spun jucătorilor că le dau bani de la mine, crezi că joacă mai bine? Nu mi se pare corect. Și dacă ar fi asta, Mircea Rednic are aproape 20 de ani de antrenorat, a acumulat ceva. Eu nu îmi permit să fac așa ceva”, a spus Bratu, la Digi Sport.

Dan Nistor s-a accidentat în prima repriză a meciului Dinamo – FCSB 1-1. Bratu susține că problemele musculare nu își găseau locul în mandatul lui.

”Eu nu aș fi dat niciun jucător afară de la Dinamo, din cei pe care i-am adus. Eu cât am fost la Dinamo, nu am avut probleme musculare la jucători, nu am avut accidentări. Cu mine nu au avut. Am văzut că Dan Nistor s-a accidentat. După 20 de minute, să te accidentezi așa…”, a mai spus Bratu.

Citește și:

Șocați de un detaliu. Dinamoviștii au început săptămâna cu o surpriză

-->
Previous Jucătorul care este noul Cosmin Contra de la Dinamo
Next Bratu, declarație șocantă: ”Aerostar are mai multe șanse ca Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *