Bratu, dezvăluire uluitoare: ”L-a pufnit plânsul, nu a mai rezistat”


Florin Bratu se pare că nu a fost singurul care s-a agitat pe bancă mai mult decât fotbaliștii care au intrat în teren. Antrenorul lui Dinamo și-a dat la un moment dat geaca jos și a rămas în pulover chiar dacă afară era extrem de frig. De asemenea, alt fotbalist a trăit acest meci foarte greu!

„Era greu să fac miracole peste noapte. Important e că echipa nu m-a dezamăgit din punct de vedere al atitudinii și al dăruirii. A fost o diferență față de meciul de la Giurgiu și cred că s-a văzut un alt Dinamo, dar asta n-a fost suficient. Am stat foarte bine fizic în repriza a doua la Craiova, am avut prospețime, dar golul ne-a lipsit. Cred că puteam obține un alt rezultat, dar știu unde am venit.

Daniel Popa a avut probleme de familie în ultimele zile. Emoțional, nu l-am simțit pregătit. Ieri, după meci, l-a pufnit plânsul, nu a mai rezistat. Altă soluție n-aveam. M-am bazat pe Pesici, are un fizic mai bun, are putere mai mare decât Torje. Era mai indicat să fie el acolo, între cei 3 fundași ai Craiovei. Am vorbit cu Pesici, i-am spus că am nevoie să joace pe acea poziție. Mi-a spus că nu-l deranjează absolut deloc. A fost destul de izolat în prima repriză.

Fundașii centrali au fost la un nivel bun, Olteanu a jucat și el foarte bine, cu atât mai bine era dacă marca la acea ocazie de pe final. Monroy n-a făcut un meci rău. Putea chiar să înscrie la o fază, a avut un șut bun. Monroy îmi dă speranțe că poate crește „, a spus „Mitraliera” la TV Digi Sport.

-->
Previous Bratu îi dă ultimatum lui Hanca. Ce i-a transmis
Next Bratu, mesaj DUR și pentru Torje. Ce i-a transmis public mijlocașului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *