Bratu către Duckadam: ”Dacă vin cei pe care i-am ochit, o să concurăm cu ”verzișorii” voștri!”


-->

Derby-ul Dinamo – FCSB s-a mutat la TV, dacă în această primăvară nu s-a putut repeta în play-off. Invitați la Digi Sport, Helmuth Duckadam și Florin Bratu au avut câteva replici mai tăioase. Primul a reacționat Duckadam: ”Au râs de noi când s-au scindat suporterii, de când e treaba cu FCSB și cu Steaua. Dar se pare că și la Dinamo se va întâmpla asta. Eu nu cred în aceste proiecte, foarte mulți suporteri se dau mari susținători, dar nu vin la meciuri. Dacă nu se vinde clubul Dinamo, din sezonul viitor va avea o soartă foarte rea din punct de vedere financiar. Nu va putea aduce jucători”.
Apoi a intervenit Bratone, care a ținut să precizeze: ”Jucători vor veni. Putem găsi jucători buni, gratis. Dacă urmăreşti, ai ochişori buni, îi simţi, se pot găsi soluţii. Noi nu ne comparăm cu nimeni. Dacă vor veni jucătorii respectivi, pe care i-am ochit, o să concurăm şi cu «verzişorii» de care spui tu!
Banii nu sunt totul în fotbal. Aşa, Steaua, după cât a investit, trebuia să aibă avans de 20 de puncte acum. Să nu se mai chinuie să câştige campionatul. Cred că e vorba de o strategie bună”.

Previous El este ”câine roșu” din vară. S-a înțeles AZI cu Dinamo pe 4 ani. Și-l voia și FCSB!
Next De ce PCH a primit acțiuni și va participa în Consiliul de Administrație

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *