Bratu: ”Acest lucru ne-a trădat”


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a vorbit despre înfrângerea din această seară cu CFR Cluj și a tras primele concluzii după ce ”câinii” au suferit din nou în Ardeal în acest sezon.

„Am văzut spirit la echipa mea, a luptat până în ultimul moment. Maturitatea ne lipsește, acest lucru ne-a trădat. Am avut 1-0 și, având mulți jucători tineri, n-am reușit să ținem de rezultat. Putem învăța din aceste înfrângeri. Sper să încercăm să nu mai greșim în următoarele meciuri. Am primit niște goluri pe care nu ar trebui să le mai luăm.

Am jucat cu campioana României, o echipă care a făcut investiții enorme. Nu ne-am făcut de râs. Timp de 60 de minute, CFR nu și-a creat multe ocazii de poartă. Ușor-ușor sper să creștem. Tinerii au nevoie de încredere și, cu timpul, cred că putem forma o echipă competitivă la Dinamo. Îl felicit pe Țucudean, trece printr-o formă bună, iar de beneficiile lui ar putea profita și echipa națională. Ar fi o mândrie ca și un jucător de la Dinamo să fie convocat la națională”, a spus Bratu, la Telekom Sport.

Previous Un fost dinamovist ucide visele "câinilor" în Gruia. După 1-0 pentru roș-albi!
Next Cornel Dinu a avut ocazia să-l ATACE pe Florin Bratu

1 Comment

  1. VASILE SIRBU
    august 20, 2018
    Răspunde

    Bratone noi te apreciem pt. devotament , munca depusa si ce poti scoate din niste jucatori de , hai sa nu fim rai , nivel mediu . Buba e la Pianist , daca nu investesti nu primesti si atita timp cit el va continua aici vom fi, din pacate, niste mediocri .

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *