Bratu a găsit formula câștigătoare. Dinamo e lider în Liga 1


Dinamo a avut un debut reușit de sezon. Chiar dacă și-a trasat doar un obiectiv mic pentru o echipă mare, calificarea în play-off, ”câinii” lui Florin Bratu au arătat în această seară că vor să muște din adversari și să demonstreze că ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost o eroare și că ei pot șterge cu buretele rușinea.

Dinamo – FC Voluntari 2-1 VIDEO
Au marcat: Salomao ’61, Sorescu ’75 / Ricardinho ’57

Cu un singur jucător sub 21 de ani trimis de Florin Bratu pe teren, Dinamo a început „bătrănește”. Acțiuni ofensive purtate într-o viteză redusă, construcție greoaie și ocazii puține spre deloc. Nici adversarii nu s-au comportat mai bine în primele 45 de minute, încheiate fără vreun șut pe spațiul porții.

Partea a 2-a a fost diametral opusă. Golul marcat de Ricardinho, fundașul dreapta adus din diviziile inferioare ale Portugaliei, a aprins partida. Bratu a schimbat imediat. Axente și Sorescu au intrat în locul lui Daniel Popa și a lui Moldoveanu, iar rezultatele au apărut după doar 60 de secunde.

Salomao a marcat după o pasă primită de la Nistor, cel mai bun pasator decisiv activ din Liga 1, cu 44 de assisturi în 242 de jocuri. În spatele lui se află Ciprian Deac, cu 41 de pase decisive, și Mihai Roman I, cu 37.

Sorescu i-a răsplătit încrederea lui Bratu, stabilind scorul final în minutul 75, după o combinație cu Axente, celălalt jucător introdus după pauză. Penedo i-a salvat pe „câini” în ultimele minute, cu o intervenție norocoasă după o învălmășeală îm careul propriu.

-->
Previous Bratu a ales primul 11. O surpriză uriașă în lot! Cine joacă diseară
Next Mesaj războinic al lui Deian Sorescu pentru cei de la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *