Bratone l-a recuperat, el a marcat un supergol! Povestea celui ce e ”câine roșu” de mic


Dinamoviștii încă mai comentează fazele derby-ului cu FCSB (3-3). Unul dintre fotbaliștii prezenți duminică seară pe Național Arena a impresionat, iar Basarab Panduru afirma la Telekom Sport: ”Să-l urmărim cu atenție, chiar merită, e puternic și vom mai discuta despre el!”.

Dacă n-ați ghicit încă este vorba de Mihai Popescu, fundașul de 25 de ani, care a adus egalarea în minutul 89 cu o imparabilă reluare cu capul, după un corner executat de Salomao. Fotbalistul și-a schițat portretul în Gazeta Sporturilor de azi: ”Eu sunt «câine roșu» de mic, din Câmpulung Muscel, și în anii 2000, când mă uitam la Dănciulescu, la Niculescu, la Bratone că dădeau goluri Stelei, visam: să ajung să joc în Liga 1 pentru Dinamo să joc în Derby și să dau și eu un gol”. Fan declarat al lui Sergio Ramos și Pique, apărătorul l-a răsplătit pe Bratu după 3 ani.

Când tehnicianul pregătea pe Dinamo II, a insistat pe lângă șefi să-l readucă pe Mihai Popescu în Ștefan cel Mare și să-i acorde o șansă. „Mister mă încuraja mereu, mă mobiliza, îmi spunea să mă pregătesc și să lupt. Acum, l-am răsplătit și pe dânsul pentru acele cuvinte”, a dezvăluit apărătorul, surprins de reușita din derby: „Nici nu știam ce să fac, eram buimac de fericire. Am lovit mingea din cădere, am văzut târziu că a intrat în poartă. Nu mă așteptam să marchez”.

Citește și:

Dezvăluiri despre un caz extraordinar cu Gnohere din perioada Dinamo

 

-->
Previous Mare ghinion pentru una dintre vedetele echipei! Are entorsă și nu se știe cât va sta departe de gazon
Next Dezvăluiri despre un caz extraordinar cu Gnohere din perioada Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *