Bratone, îți mai aduci aminte? ”Am jucat precum Bute, poate nu m-a dorit antrenorul”


Florin Bratu va debuta mâine seară ca antrenor în Liga 1 tocmai contra lui Cristi Pustai pe care l-a avut tehnician la Gaz Metan Mediaș, actualul dinamovist jucând pentru un an și jumătate la formația ardeleană, între ianuarie 2011 – iulie 2012. O perioadă nu foarte frumoască pentru cel poreclit ”Mitraliera”, care a jucat puțin și a reușit doar un gol în 13 partide.

Iar între Bratu și Pustai n-a fost o relație prea reușită. În vara 2012, Florin se plângea public de relația pe care o avea cu tehnicianul de la Gaz Metan. ”Eu i-am tratat cu respect pe cei de la Mediaş, dar nu mi s-a părut că am primit la fel în schimb. Am jucat precum Bute, cîteva minute pe meci, înclin să cred că n-am fost dorit de către antrenor”, a punctat Florin. Care-și asuma și el: ”Nu știu dacă Pustai mă place sau nu. E şi vina mea, e clar, m-am dus pe vîrfuri acolo, cum se spune, n-am confirmat. Însă nici nu mi s-a acordat prea multă încredere, deşi am venit cu inima deschisă”.

Bratu a mai jucat apoi jumătate de an la Gloria Bistrița, un gol în 10 meciuri, după care a decis să-și pună ghetele în cui.

-->
Previous Cum ar putea Dinamo să o depășească pe FCSB chiar și în play-out
Next Două glorii dinamoviste vor să-i ia clubul lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *