Bratu, dezvăluire în premieră


Florin Bratu a jucat alături de Claudiu Niculescu în atacul ”câinilor roșii” pe vremea când Dinamo câștiga trofee după trofee. Cei doi vor fi mâine adversari ca antrenori, o premieră, iar ”Mitraliera” ar putea să-i facă zile negre ”Lunetistului”, având în vedere că Voluntariul, aflată în zona retrogradării, a câștigat un singur punct în ultimele trei etape, care ar putea fi demis după meciul de mâine.

”O echipă care are nevoie foarte mare de puncte dar în același timp cu potențial, cu jucători buni, plecând de la Lazăr, sau Sânmărtean sau Cernat și cu un antrenor care a câștigat trofee la această echipă, mă refer la Claudiu Niculescu, lucru acesta nu face decât să ne țină în gardă pentru că va fi un meci foarte dificil pentru noi.

Eu mă gândesc doar la echipa mea, Claudiu știe foarte bine ce are de făcut acolo, e un antrenor cu experiență, are un lot valoros și știe cum să gestioneze lucrurile. Noi nu am mai discutat deloc, suntem amici, nu suntem prieteni foarte buni, când ne vedem ne luăm în brațe, ne felicităm, ne respectăm. Am fost colegi câțiva ani la Dinamo, acum suntem la echipe diferite și mâine va fi un meci aprig pentru că și noi ne dorim să facem un meci bun, să continuăm seria.

Acum șase, șapte ani nu credeam că o să fiu antrenor. La mine e pasiune și provocare, nu rămâne decât la fiecare meci să cresc din punct de vedere profesional”, a declarat Florin Bratu.

Citește și:

Ronnie O”Sullivan și povestea tricoului cu ”Doar Dinamo București”

-->
Previous Ronnie O”Sullivan și povestea tricoului cu ”Doar Dinamo București”
Next Bratu, mărturisire despre Gabriel Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *