Brănescu: ”Cred că această Cupă este obiectivul principal”


Portarul lui Dinamo, Laurențiu Brănescu, a vorbit despre partida cu ”U” Cluj pe care ”câinii” au reușit să o câștige după ce au ajuns la penalty-uri.

”Am fost norocos pentru că știam că șutează în partea dreaptă și de aceea l-am apărat. Cele două galerii merită toate aprecierile noastre, le mulțumim că au fost alături de noi și au creat o atmosferă extraordinară.

Niciun meci nu este ușor, vom trage linie la final de campionat, va fi greu să ajungem în play-off, trebuie să ne jucăm șansele, dar eu cred că această Cupă este principalul obiectiv, ar fi păcat ca play-off-ul să fie fără Dinamo”, a declarat Laurențiu Brănescu.

Și Steliano Filip a vorbit după meci.

”Din păcate gazonul nu a fost foarte bun, ne bucurăm că am trecut mai departe, ne-am dorit mult calificarea, publicul a fost fantastic. Sincer nu m-am așteptat să ajungem la loviturile de departajare, au fost jucători experimentați, dar ne bucurăm că ne-am calificat mai departe.

Nica a avut o problemă, simțea ceva la inghinali, s-au făcut multe schimbări. Este un obiectiv foarte important Cupa României pentru Dinamo, dar pentru mine e mult mai important să fim în play-off.

N-o să-l menajez deloc pe Patrick. Mie sincer îmi place pe postul de mijlocaș central dar joc oriunde mă pune antrenorul”, a declarat Steliano Filip.

-->
Previous VIDEO Dinamoviștii s-au calificat în Cupa României după ce au ajuns la penalty-uri cu ”U” Cluj
Next Miriuță: ”Ar înseamna foarte mult pentru mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *