Botoșani vrea un jucător de la Dinamo


Ajunsă în Liga 2, Dinamo a fost părăsită de aproape toţi jucătorii pe care s-a bazat în ultima stagiune, dar spera că mai poate ţine de fotbaliştii crescuţi la club. Însă, ”câinii” sunt aproape de a primi o lovitură grea.

Ahmed Bani (19 ani), este în ”negocieri avansate” cu o echipă din Superliga.

Într-un interviu cu Orange Sport, Valeriu Iftime a dezvăluit că Bani este aproape de a ajunge la un acord cu FC Botoşani şi a punctat că speră că acesta se va alătura echipei sale.

”Nu mă tem deloc, echipa ştie fotbal. Avem schimbări, o să fie ok. Elad (n.r. Shahaf) mi se pare că e un jucător bun, la mijloc mai apare argentinianul, adică o să avem schimbări ca să putem lucra.

Din ce am văzut azi, cred că Elad e un câştig mare. Cred că Sno… dar trebuie să joace, să vină să aibă un meci întreg. E primul meci când joacă după şapte etape, e greu să îi comparăm.

Din nou-veniţi, nu am încă lumea care să… o să vină Boli de mâine la antrenament, mai vine un fundaş central, o să vină poate Varane, un mijlocaş la închidere, îmi dă răspunsul astăzi.

Sunt nişte jucători cu care sper să fac mai multe, plus că… Perianu e bun, ştiam că e bun, dar nu e al nostru din păcate. Sper să vină Ahmed Bani, de la Dinamo.

Sper să îl luăm, suntem în negocieri avansate. Încă mai căutam jucători care să facă diferenţa, dar cred foarte mult în jucătorul acesta, din Israel”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

Citește și:

Ovidiu Burcă la Dinamo: ”Abia atunci”

Previous Rivaldinho și Hanca se întorc în Superliga
Next FRF a anunţat tragerea la sorţi pentru mâine

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *