Borja Valle s-a săturat și vrea să plece. Spaniolii descriu situația lui


Dinamo se află într-o situație extrem de delicată. Jucătorii vor să plece și nimeni nu mai este interesat de fotbal.

Presa spaniolă trage din nou un semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Jurnaliștii „La Voz de Galicia”, scriu pe larg despre situația lui Borja Valle Balonga, fost jucător la Deportivo. Fotbalistul are un salariu lunar de 33.000 de euro, dar până acum nu a văzut nimic. Spaniolii scriu că jucătorul trăiește „un coșmar” și spun că se gândește să dea clubul în judecată și să devină rapid „liber de contract”.

„Rezultatele slabe și neplata salariilor cântăresc greu pentru Dinamo București, unde galicianul Alex Couto este director sportiv. Dinamo București, un club istoric din România, care are în acest sezon mulți protagoniști spanioli, are parte de multe îndoieli, la doar câteva luni de la startul sezonului. Borja Valle însuși a scris pe rețelele de socializare că «problemele nu se văd, dar există»”, au povestit jurnaliștii iberici.

Ziariștii amintesc și de faptul că jucătorii au intrat pe teren cu banderole la meciul cu Viitorul, supărați că în loc de salarii au primit doar promisiuni. Ei mai spun că fotbaliștii au dezvăluit și cu ce scuze s-au confruntat. „O dată a fost o greșeală în numărul contului, altădată au zis că băncii din România i-a luat o săptămână să aprobe transferul de bani, apoi a avut coronavirus”, ar fi declarat un fotbalist dinamovist.

Jurnaliștii spanioli mai scriu că fotbaliștii se plâng de faptul că nu au condiții: terenurile nu sunt bine îngrijite, se schimbă des hotelurile, iar mâncarea nu este variată.

Citește și:

Cad unul câte unul. Situație critică pentru Cosmin Contra

Previous Dorin Șerdean, noi dezvăluiri despre Toma Săpașu: ”A venit plângând la mine”
Next Ante Puljic intră cu talpa în șefii spanioli: "Despre asta este vorba"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *