Borcea se întoarce sigur la Dinamo. Asta este planul fostului acționar!


Așa cum am anunțat și săptămâna trecută, Cristi Borcea este hotărât să se întoarcă la Dinamo după ce va ieși din închisoare, cel mai probabil în luna aprilie. Cornel Țălnar este cel care a dezvăluit planul fostului acționar.

”Am tot ţinut legătura cu Cristi Borcea de când el se află în puşcărie. Pe noi doi ne leagă o strânsă prietenie. L-am vizitat la închisoare ori de câte ori mi s-a permis. Ultima vizită am făcut-o recent şi vă pot spune că Borcea nu mai suportă situaţia în care a ajuns Dinamo. Echipa noastră de suflet a ajuns să se bată la retrogradare şi asta este prea de tot!

Cristi vrea să revină la Dinamo după ce o să iasă din închisoare! Cu el o să intre în această afacere şi fiul său. Dar mai bine spus Patrick o să fie cel care o să conducă Dinamo în acte. Nu uitaţi că şi Patrick are Dinamo în sânge la fel ca tatăl său. Dacă Borcea o să apeleze la mine şi eu voi pune umărul cu tot ce pot la renaşterea lui Dinamo. Şi am înţeles că mai sunt şi alţi dinamovişti pe care Cristi îi are în cap să îi aducă la Dinamo. Cât de curând Borcea o să ceară eliberarea condiţionată, mai ales că el a fost achitat în dosarul în care fraţii Becali au intrat din nou la puşcărie”, a spus Ţălnar în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Previous Bratu, mesaj DUR și pentru Torje. Ce i-a transmis public mijlocașului
Next Ion Marin: ”Gigi Becali ne dă lecții”. Ce ar trebui să facă Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *