Borcea s-a întors în România. Ce șanse sunt să investească la Dinamo


Cristi Borcea s-a întors în România după o vacanță prelungită în străinătate alături de iubita sa, Valentina Pelinel, care i-a dăruit un nou copil, Milan. Fostul acționar al lui Dinamo este foarte apropiat și de cel mai mare fiu al său, Patrick, alături de care a urmărit meciul dintre FCSB și FC Botoșani la o terasă din Herăstru.

Patrick este dinamovist convins și încearcă în continuare să-l convingă pe tatăl său să investească la Dinamo prin intermediul său. Problema vine de la Rin, deoarece Ionuț Neguloiță nu mai este atât de interesat să vândă clubul, chiar dacă nu sunt rezultate, actualul acționar majoritar scoate bani de pe urma clubului din Ștefan cel Mare. Singura variantă ar fi să vândă o parte din pachetul majoritar.

”Mi-e și dor să revin în fotbal, dar sunt momente. Frică? Nu-mi este frică, nu mi-a fost niciodată, mai ales că eu am mai fost antrenat în ‘Ștefan cel Mare’. Toată viața îmi va fi dor de Dinamo. E adevărat că echipa n-a ajuns în Champions League, dar sperăm să ajungă. S-au schimbat însă foarte multe în fotbal. Ce bani se băgau de către Dinamo, Steaua, Rapid, Timișoara, Vaslui, chiar și Ceahlăul, Galați, Craiova. Cu mine sigur nu va mai ajunge Dinamo prin Europa, pentru că nu o să mai apar niciodată în conducere. Poate, însă, cu Patrick”, declara Cristi Borcea, după eliberare.

Citește și:

Dinamoviștii au încercat să spele rușinea cu un jucător din Serie A. Ce s-a întâmplat

-->
Previous Dinamoviștii au încercat să spele rușinea cu un jucător din Serie A. Ce s-a întâmplat
Next Cornel Dinu face praf un jucător: ”Merge ca fetele de la Căpâlna”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *