Borcea recunoaște: ”Rămâne cea mai tristă zi din viața mea”


Cristi Borcea a dezvăluit cum trăiește în prezent, dar și cât a fost în penitenciar, rivalitatea cu Dinamo, chiar dacă nu mai este acționar al trupei din Ștefan cel Mare.

”Dacă eram acum în campionat cu jucătorii pe care-i aveam atunci la Dinamo, mergeam cu ei în vacanță, îi lăsam cinci etape să se odihnească și după aia câștigam campionatul cu 15 puncte avans! Ce campionat e ăsta?! În afară de Hagi, care și-a făcut o structură, pe care o începusem și eu la Dinamo, cu Academie… Păi, nea Ovidiu, eu aveam 1 milion și jumătate de euro alocați pentru copii și juniori. Plecau în Antalya, în cantonamente. Acum văd că se mișcă ceva la FCSB.

Dacă nu era bătălia asta Steaua-FCSB și jucau pe Ghencea cu stadion de 30.000 de locuri și cu baza lui nașu de 15 milioane de euro era nenorocirea de pe lume! Nu-i mai bătea nimeni niciodată! În fine…

Eu i-am spus în față lui nașu când erau pe locul 12, că mă rugam doar să ajungă în Divizia B. Mi-am dorit mult de tot! Am rămas cu aversiunea asta, da… Și acolo, la penitenciar, când era Dinamo-Steaua era nenorocire. Oricum, cea mai tristă zi din viața mea rămâne 7 mai 1986. Așa e pentru toți dinamoviștii”, a declarat Cristi Borcea pentru emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

Citește și:

Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova! Decizia oficială a FRF

Previous Gabi Tamaș, contactat deja de Dinamo. Reacția lui Negoiță
Next Mesajul clar din vestiarul lui Dinamo înainte de meciul cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *