Borcea rămâne după gratii. Când va mai putea cere eliberarea condiționată


Magistații au hotărat în urmă cu puțin timp că fostul acționar dinamovist Cristian Borcea nu va fi eliberat. Instanța a decis că admite contestația Direcției Naționale Anticorupție. Un nou termen în care acesta va putea să solicite eliberarea condiționată a fost stabilit pentru 23 aprilie 2018, scrie romaniatv.net.

Cristian Borcea a spus în faţa judecătorilor că vrea să fie alături de cei şapte copii ai săi.

„Regret faptele. Sunt adevărate, le regret foarte mult şi îmi pare rău că mi-am expus familia la ce am făcut. S- a redus pedeapsa cu opt luni. (…) Nu am nimic de reproşat ANP. Vă rog să-mi daţi ocazia să merg lângă copiii mei”, a spus Cristian Borcea, în faţa magistraţilor.

Judecătoria Sectorului 4 a admis acum o lună cererea de eliberare condiţionată făcută de Cristian Borcea. Judecătorii au ţinut cont de comportantul de care a dat dovadă în detenţie, pentru care a fost recompensat cu 10 permisii. Au luat în calcul şi faptul că are problemele de sănătate şi că a plătit prejudiciul de peste un milion de euro.

Cristian Borcea este încarcerat din martie 2014. El a fost condamnat la șase ani şi 4 luni de detenţie, în dosarul Transferurilor de fotbalişti. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al clubului Dinamo Bucureşti a fost acuzat, alături de alţi șapte oameni importanți din fotbalul românesc, de producerea unui prejudiciu de peste 11 milioane de dolari.

-->
Previous Valentin Costache: ”Acolo ne este locul”. Ce planuri are pentru la iarnă
Next Florentin Petre s-a întors în fotbal, ca antrenor principal

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *