Borcea, DEZVĂLUIRI șocante din închisoare


Cristi Borcea face terapie după ce a ieșit în această vară din închisoare, acolo unde a stat mai bine de patru ani. El a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor unde a povestit cum a trăit acele momente.

”Îți dai seama că patru ani și jumătate a fost groaznic! Primul an și jumătate a fost teribil, că n-am avut voie să vin acasă. Să nu-ți vezi copiii e urât. Și sunetul ăla metalic, când se închide ușa și tu ești închis cu toții…
Îmi vedeam copiii, însă era dureros să-i văd că vin să mă vadă acolo, era o dramă pentru ei. Cred că un moment frumos era când veneam în permisie acasă, câte o zi. Așteptam cu nerăbdare și emoție cu 4-5 zile înainte, mă pregăteam sufletește. Așteptam cu disperare.

Am și învățat, am și rămas cu traume. Îți revii cu greu la viața normală după 4 ani și jumătate. Pune tu orice om să stea într-o cameră, închis, chiar și cu tot confortul din lume! Am realizat că libertatea omului e cel mai de preț lucru pentru individ”, a declarat Cristi Borcea

Cum arăta o zi normală în închisoare pentru Cristi Borcea:

”Dimineața, la șase și jumătate, șapte, era apelul de trezire. Trebuia să ai totul făcut, pat, îmbrăcat. Începea calvarul. Făceam diverse munci pe care nu le-aș fi făcut acasă. Dădeam cu mopul, și nu în bătaie de joc. Seara, la șapte, gata, ți se închideau ușile! A fost șocant în prima parte. Au fost și momente când am plâns, mă gândeam ce-am fost și ce-am ajuns. Au fost și gânduri negre, dar am avut noroc cu Giovanni, cu Victor Becali, care au fost puternici și mi-au insuflat din curajul lor.

Am stat în cameră cu violatori, cu ucigași, și din cei care făceau evaziuni, era un lot pestriț. Am stat și 14, și 16 într-o cameră cât o sufragerie. Două toalete și dușurile erau la 500 de metri. La Jilava dușurile erau la comun, pentru 200 de deținuți! Tu crezi toate tâmpeniile? N-am avut un regim blând, eram cu toții, la comun. Crezi că acolo mai are cineva grijă de tine? Mă întrebi dacă era mizerie. Dar ce crezi că e acolo, resort de lux? Logic că miroase cum miroase, că e mizerie, că sunt șobolani, șoareci, gândaci. Arunci cu sticla de plastic după ei, dai cu pumnii în perete de necaz. Important e să nu o iei razna. Așa că de acum trebuie să trăiesc viața și fiecare zi ca și cum ar fi ultima.”

-->
Previous BOMBĂ Borcea recunoaște că VREA să cumpere Dinamo. Singura condiție pusă
Next Cu cine vrea să lucreze Borcea dacă revine la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *