Borcea, DEZVĂLUIRI șocante din închisoare


Cristi Borcea face terapie după ce a ieșit în această vară din închisoare, acolo unde a stat mai bine de patru ani. El a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor unde a povestit cum a trăit acele momente.

”Îți dai seama că patru ani și jumătate a fost groaznic! Primul an și jumătate a fost teribil, că n-am avut voie să vin acasă. Să nu-ți vezi copiii e urât. Și sunetul ăla metalic, când se închide ușa și tu ești închis cu toții…

Îmi vedeam copiii, însă era dureros să-i văd că vin să mă vadă acolo, era o dramă pentru ei. Cred că un moment frumos era când veneam în permisie acasă, câte o zi. Așteptam cu nerăbdare și emoție cu 4-5 zile înainte, mă pregăteam sufletește. Așteptam cu disperare.

Am și învățat, am și rămas cu traume. Îți revii cu greu la viața normală după 4 ani și jumătate. Pune tu orice om să stea într-o cameră, închis, chiar și cu tot confortul din lume! Am realizat că libertatea omului e cel mai de preț lucru pentru individ”, a declarat Cristi Borcea

Cum arăta o zi normală în închisoare pentru Cristi Borcea:

”Dimineața, la șase și jumătate, șapte, era apelul de trezire. Trebuia să ai totul făcut, pat, îmbrăcat. Începea calvarul. Făceam diverse munci pe care nu le-aș fi făcut acasă. Dădeam cu mopul, și nu în bătaie de joc. Seara, la șapte, gata, ți se închideau ușile! A fost șocant în prima parte. Au fost și momente când am plâns, mă gândeam ce-am fost și ce-am ajuns. Au fost și gânduri negre, dar am avut noroc cu Giovanni, cu Victor Becali, care au fost puternici și mi-au insuflat din curajul lor.

Am stat în cameră cu violatori, cu ucigași, și din cei care făceau evaziuni, era un lot pestriț. Am stat și 14, și 16 într-o cameră cât o sufragerie. Două toalete și dușurile erau la 500 de metri. La Jilava dușurile erau la comun, pentru 200 de deținuți! Tu crezi toate tâmpeniile? N-am avut un regim blând, eram cu toții, la comun. Crezi că acolo mai are cineva grijă de tine? Mă întrebi dacă era mizerie. Dar ce crezi că e acolo, resort de lux? Logic că miroase cum miroase, că e mizerie, că sunt șobolani, șoareci, gândaci. Arunci cu sticla de plastic după ei, dai cu pumnii în perete de necaz. Important e să nu o iei razna. Așa că de acum trebuie să trăiesc viața și fiecare zi ca și cum ar fi ultima.”

Previous BOMBĂ Borcea recunoaște că VREA să cumpere Dinamo. Singura condiție pusă
Next Cu cine vrea să lucreze Borcea dacă revine la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *