Borcea, dezvăluiri fabuloase: ”Dădeam”


Cristi Borcea nu poate uita prea curând perioada petrecută la Dinamo ca și conducător, fiind clubul său de suflet din copilărie. El s-a implicat deja în Program DDB, dar evită să achiziționeze direct clubul.

”Aduceam la Săftica personalități, găseam orice modalitate de a pune presiune. Veneam și cu geanta necesară, carburantul. Cu Steaua era o încărcătură mai specială de orgoliu, tradiție, dar în momentul în care intrau în cantonament eu stăteam cu ei. Trebuia să pun presiune, să-i simt.

Dădeam 1,5 milioane la centrul de juniori. Aveau obiectiv să iasă campioni la toate grupele. Veneam la toate meciurile. De acolo au plecat, Scarlatache, Zicu, Marius Niculae, Marica, Pulhac, Ștefan Radu, Mitea. Luam bani din transferuri, din ce am promovat pe la juniori.

Atunci câștigam cu Steaua. Asta e diferența. După un meci cu Steaua i-am dat lui Dolha un ceas Audemars Piquet, de 20.000 de euro. L-am desfăcut de la mână și i l-am dat.

Trebuia să-i țin în priză. Mă luptam cu Porumboiu la Vaslui, Iancu la Timișoara, Mititelu la Craiova, Copos la Rapid, Stan la Galați, nu numai cu Steaua, cu nașu. Aveam orgoliu, eram într-un război continuu. Ce-am pățit cu ei…dar erau și fotbaliști”, a spus Cristi Borcea pentru Prosport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Un muzeu inedit pe un deal de lângă Arieșeni

-->
Previous HAOS la Dinamo. Ce se întâmplă în vestiarul ”câinilor”
Next Rednic îi transmite un mesaj clar lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *