--> -->

Borcea a ajutat un atacant dinamovist: ”M-a luat”


-->
Deși ieșit de mult din fotbal, Cristi Borcea rămâne un nume important, mai ales în rândul dinamoviștilor. Chiar dacă a spus-o de multe ori că nu vrea să se mai întoarcă la Dinamo, fanii încă mai cred în revenirea lui. Recent, a apărut în media o poveste în care fostul acționar al ”câinilor” este actor principal.

Fostul mare atacant al Naționalei și al lui Dinamo, Florin Răducioiu, juca pentru roș-albi ultima oară în sezonul 2000-2001, perioadă în care a evoluat în doar opt partide, iar finalul contractului cu echipa sa de suflet l-a făcut să se gândească la retragere, deși avea doar 31 de ani.

Rămas fără contract, Cristi Borcea a fost cel care l-a ajutat pe Răducioiu să-și găsească echipă. Acesta urma să semneze cu Monaco, o formație la care evoluau, printre alții, Marco Simone sau Oliver Bierhoff.

”Eram pe cale de a mă lăsa de fotbal. Aveam aproape 32 de ani, eram foarte afectat de decesul lui Cătălin Hîldan. Cristi Borcea a venit, a luat un avion privat, a venit la mine la Nisa, am făcut vizita medicală.

Am mers la preşedintele celor de la AS Monaco şi am semnat acest transfer neaşteptat, surprinzător pentru mine, îi datorez enorm lui Cristi Borcea şi îi datorez enorm pentru asta.

Am semnat pe un an şi jumătate, cu o echipă deosebită, cu un lot minunat, erau campioni ai Franţei cu un an înainte. Erau jucători mari, extrem de consacraţi.

S-au complicat lucrurile după 6 luni, Claude Puel a fost schimbat cu Didier Deschamps şi m-a anunţat la începutul sezonului 2002-2003 că nu sunt un jucător pe care va conta în noul sezon. Nu am vrut să renunţ la contract, pentru că nu aveam echipă. Şi cam asta a fost experienţa mea la Monte Carlo”, a povestit Răducioiu, pentru Look Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Sinagoga cu o arhitectură spectaculoasă

 

-->
Previous Transferurile lui Dinamo, criticate: "Trebuie"
Next DDB, anunț nou: ”Două vești bune”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.