Bonetti: ”Suporterii sunt de Champions League” Ce îl nemulțumește


Fostul antrenor al lui Dinamo, care are în palmares cu echipa din Ștefan cel Mare două trofee, Cupa și Supercupa României, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru fanatik.ro despre ceea ce se întâmplă la formația care i-a rămas în suflet.

”Urmăresc tot ceea ce se întâmplă la Dinamo. Încerc să mă uit și la meciuri. Începutul de an este unul bun și până când nu se trage linie, au dreptul să spere. Într-adevăr, nu este un sezon grozav, echipa nu este pe locul pe care ar fi trebuit să fie, dar poate că vor reuși calificarea în play-off pe ultima sută de metri.

hotel iceberg balcic-->

Suporterii de la Dinamo sunt de Champions League, dar conducerea nu este la același nivel. Nici măcar nu se apropie. Nu știu dacă s-a vorbit sau nu de mine la Dinamo. Referitor la patronat, nu aș vrea să intru într-o polemică. Dar nu cred că managementul se îndreaptă acolo unde ar trebui”, a declarat Dario Bonetti.

”În 2019 rezultatele sunt bune. Și singurii parametrii care pot spune dacă Rednic este sau nu soluția bună sunt rezultatele. În acest moment, doar ele vorbesc. Dar, Mircea este un antrenor sever și consider că trebuie lăsat să își facă treaba” Dario Bonetti, fost antrenor Dinamo

Citește și:

Botoșani vine fără golgheter la București. Ce alt jucător lipsește

Previous Botoșani vine fără golgheter la București. Ce alt jucător lipsește
Next Cum au evoluat afacerile lui Cristi Borcea cât a fost închis

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *