Bonetti, soluția salvatoare pentru Dinamo. Trofeele italianului


Dario Bonetti este unul dintre cei mai iubiți antrenori care au trecut pe la Dinamo.

Italianul poate fi noul salvator al lui Dinamo, antrenorul italian fiind aproape de al treilea mandat în Ștefan cel Mare, unde a mai antrenat în 2009 și trei ani mai târziu, în 2012.

Italianul s-a prezentat deja la Săftica, unde a făcut cunoștință cu jucătorii, iar antrenorul dinamoviștilor, Jerry Gane, este de acord să colaboreze cu fostul antrenor al lui Dinamo, care poate pregăti echipa de anul viitor.

Dacă primul mandat al lui Dario Bonetti a durat aproximativ patru luni, antrenorul în vârstă de 59 de ani a reușit să aducă ultimele două trofee importante pentru „câinii roșii”, Cupa României și Supercupa României, însă a fost îndepărtat din cauza parcursului slab al lui Dinamo în campionat: șase victorii din 15 meciuri.

Chiar dacă în cele două mandate la Dinamo a stat aproximativ 11 luni în „curtea câinilor”, Dario Bonetti este ultimul antrenor care a adus două trofee în Ștefan cel Mare, după ce în al doilea mandat, a reușit în doar șapte luni să câștige Cupa României și Supercupa. De atunci, Dinamo București a reușit să mai câștige doar un singur trofeu, dar cu o importanță mult mai redusă: Cupa Ligii, competiție care a fost între timp desființată de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Dario Bonetti e gata să renunțe la orice sumă de bani, pentru a ajuta clubul la care a obținut cele mai mari performanțe din cariera de antrenor, fiind care a condus de pe bancă Dinamo în meciul incredibil reușit de Dinamo la Liberec, când „câinii” au revenit de la 0-3 în tur (fanii dinamoviști au pătruns pe teren în min.83 la scorul de 0-2, iar Dinamo a pierdut la „masa verde”) și s-au calificat în urma loviturilor de departajare pentru prima oară în grupele Europa League, scrie Fanatik.ro.

Citește și:

Craiova transferă un jucător important de la Dinamo. Contra a pus o vorbă bună

Previous ULTIMA ORĂ Revenire importantă în Stefan cel Mare
Next Motivul pentru care Șerdean nu a fost dat afară. Are misiune clară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *