Bonetti, înapoi la Dinamo? Postul pe care ar putea să-l ocupe


Dinamo l-a adus în funcția de antrenor principal pe Gigi Mulțescu, dar suporterii din DDB Italia au discutat cu Dario Bonetti și italianul este gata oricând ca din punct de vedere sportiv să vină să dea o mână de ajutor tehnicianului dinamovist. Cei din DDB Italia îl văd pe Dario Bonetti potrivit pentru funcția de director tehnic și au oferit mai multe motive pentru această alegere.

„AVEM NEVOIE DE DARIO BONETTI CA DIRECTOR TEHNIC

Numele lui s-a tot vehiculat în ultima vreme. Eu unul, după aventura de la Liberec, am rămas cu o amintire de neuitat. Să poți sa motivezi o echipă care era cât pe ce să-și ia bătaie de la proprii suporteri e o misiune imposibilă. Asta spune mult despre capacitatea unui om de a schimba atitudinea unor jucători.

Din câte am auzit, el chiar și-ar fi exprimat dorința de a ajuta, dar ori nu a fost înțeles, ori nu a fost băgat în seamă. Acum, dacă n-a fost înțeles pot trece peste, dar că noi nu-l băgăm în seamă, asta mi se pare o greșeală, mai ales în periada asta de declin în care se află echipa.

Din punctul meu de vedere Bonetti ar fi în momentul ăsta salvarea de la retrogradare. Am mai spus la începutul sezonului ca nu trebuie să visăm la cai verzi pe pereți. Financiar, avem puterea să salvăm echipa, o facem chiar în momentul ăsta și o facem surprinzător de bine. Sportiv, e altă mâncare de pește, aici trebuie implicați oameni care chiar se pricep la asta. Nea Gigi este și va fi mândria noastră, dar și el are nevoie de ajutor.

Bonetti ar fi soluția la îndemână din toate punctele de vedere, că oricum asta căutăm de vreo doi ani. Impreuna cu nea Gigi sau cu oricare alt antrenor. De ce nu reușim să vedem diamantul din curtea noastră și căutăm cărbuni prin alte curți?

Dario Bonetti poate fi directorul tehnic de care avem nevoie. Bonetti este cunoscut ca o mână de fier. Este singurul oficial al lui Dinamo care a avut curajul să interzică intrarea lui Giovanni Becali la Săftica.

Alături de Lupescu și Dănciulescu, Dario este unul dintre cei care au crezut de la început în proiectul DDB. S-a înscris înainte ca Programul să devină o forță. Alte legende ale clubului s-au alăturat de-abia după ce au văzut că DDB este în stare să salveze clubul.

Dario a cumpărat mereu bilete virtuale la meciuri. Nu știu mulți oameni de fotbal care să fi făcut asta, atât de constant. Nu e român, dar e dinamovist. Nu a crescut la Dinamo, dar nu ne-a trădat niciodată. Ultimele trofee importante ale clubului au fost câștigate cu el: Cupa României și Supercupa.

Sunt multe alte nume care ar putea fi propuse pentru poziția de director tehnic. Unele dintre ele, chiar mai de răsunet decât Dario Bonetti. Dar în timp ce toți ceilalți ne refuză, noi îl refuzăm pe Bonetti. Lucru cu atât mai absurd, cu cât omul nu are nicio pretenție financiară ieșită din comun. Vrea să ne ajute.

Până nu e prea târziu, acceptăm acest ajutor?

Mihail Pinteală – DDB Italia”, se arată pe DDB Italia și a fost creat și un sondaj în acest sens.

Citește și:

Mutu e superofensiv și cu Germania. Vrea 3 puncte

-->
Previous Transfer de la FC Barcelona pentru Dinamo
Next ULTIMA ORĂ Lovitură importantă pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *