BOMBĂ Un mason intermediază vânzarea lui Dinamo


Dezvăluirile despre posibila vânzare a lui Dinamo către un grup de investitori din Marea Britanie continuă să surprindă pe toată lumea. Negocierile sunt avansate după ce Ionuț Negoiță a semnat un precontract. Dar cheia afacerii este de fapt un francmason cu legături puternice în sfera politică, Adrian Ragnar Thiess, scrie ediția tipărită a Gazetei Sporturilor care face un portret a omului de afaceri care poate fi citit și în ediția digitală. Care din informațiile noastre și-ar fi luat deja un comision de 50.000 de euro pentru serviciile sale.

Thiess este cel care a organizat în 2012 amicalul dintre Dinamo și Barcelona și are legături chiar și în mediile de elită ale planetei. Reporterii GSP l-au contactat pe omul de afaceri pentru a afla care este exact implicarea sa, dar acesta s-a rezumat să spună: “Nu comentez!”.

“Este o procedură complexă, care va mai dura mult timp, întrucât sunt multe lucruri ce trebuie clarificate. Dacă e să se facă, se face în timp! Sunt acele probleme legate de procesul de insolvenţă, de procese, de stadion. Investitorul va decide dacă va continua demersurile pentru preluarea clubului. Oricum, e tentat pentru că preţul e foarte mic, dar vrea să știe exact ce înseamnă litigiile existente”, au dezvăluit surse apropiate de cele două părți pentru Gazeta Sporturilor.

-->
Previous Părerea unui om INTERESAT să preia Dinamo: ”5 milioane de euro e puțin”
Next E CLAR Moruțan e dinamovist. Ce a declarat înainte de meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *