BOMBĂ. Alex Conovaru: ”Au fost domni din SUA, din Turcia, care voiau să vină. Negoiţă a dat clubul lui neica nimeni.”


Programul ”DDB” reuşeşte să menţină Dinamo pe linia de plutire, cu sume impresionante trimise în conturile clubului până acum. Detalii aici.
Alexandru Conovaru, a recunoscut că proiectul nu se opreşte aici şi că fanii au început să se gândească la oameni de afaceri care ar putea să vină lângă echipă pentru a ajuta clubul financiar în lupta cu luarea licenței, dar și cu țeparii spanioli.

”Sigur că ne gândim. Nu am avut discuţii, sunt ceva de genul ‘ce ar fi dacă’. Trebuie să vină cineva să vadă care e legalitatea acestui club. Trebuie să vină mai mulţi oameni care pot să bage bani, nu doar unul. Dar DDB va rămâne în continuare alături de club. DDB-ul să fie alături de o persoană potentă financiar”, a declarat Alexandru Conovaru la Look Sport Live.

”Ceea ce se întâmplă acum la Dinamo, nu e efectul Negoiţă şi atât. E şi efectul mandatelor lui Borcea, Turcu, Cohn, Badea. Au fost domni din SUA, din Turcia, care voiau să vină. În cele din urmă, Negoiţă a dat clubul lui neica nimeni. E o revoltă pentru noi toţi, pentru cei care se implică în acest proiect.

Trebuie să aflăm, de ce Negoiţă a dat clubul către Cortacero. Eu cred că lui Ionuţ i s-au luat ochii cu 100.000 de euro. El a plecat fericit. Uite că nu e aşa, dar nu ştiu de ce stă şi el foarte liniştit, pentru că şi el mai are bani de luat”, a mai declarat oficialul DDB.

Citește și:

VIDEO Cadou special pentru ÎPS Teodosie: ”Sfaturile dumnealui m-au ajutat”

 

Previous Ion Marin, atac DUR: ”Să își vadă de pensiile lor. Nu sunt soluții”
Next Ultimele informații despre Cortacero: "Acolo sunt"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *