BOMBĂ Dragnea a anunțat pe cine susține la alegerile FRF


sursa foto: digisport.ro
Săptămâna alegerilor a început oficial astăzi și unul dintre candidați a primit o mare palmă înaintea acestora. De ce? Unul dintre cei mai importanți lideri politici de la noi din țară susține contracandidatul acestuia în mod public și astfel pierde mare pare din alegători. Liviu Dragnea a anunțat printr-un interviu exclusiv gsp.ro pe cine ar vota dacă ar fi la FRF miercuri.

– Revenind la alegerile de miercuri, de la federație. Pe cine susține Liviu Dragnea: pe Răzvan Burleanu sau pe Ionuț Lupescu?
– Nu pot să spun în acest interviu că susțin pe cineva pentru că nu ar fi corect din partea mea, dar dacă aș fi acolo știu cum ar trebui să votez!

– Cum?
– V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuț Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federației Române de Fotbal!

– Există o informație conform căreia oamenii din echipa lui Burleanu au mers prin țară, în campanie electorală, și au arătat o hârtie semnată de dumneavoastră că-l susțineți în aceste alegeri!
Răspunsul meu este foarte simplu: nu am semnat nicio hârtie de susținere pentru domnul Răzvan Burleanu! Nici nu aveam vreo competență să semnez așa ceva, nici ca președinte al Camerei Deputaților, nici ca președinte al PSD-ului și atât mai puțin ca microbist. Ca microbist, nu pot să dau susținere scrisă pentru actuala conducere a Federației Române de Fotbal! Nici măcar verbală! Dacă s-a întâmplat acest lucru, mi se pare inadmisibil! Este un fals pe care-l folosesc și ar fi un gest incalificabil. Dincolo de faptul că intră într-o zonă periculoasă!

-->
Previous INCREDIBIL Negoiță s-a răzgândit. Ce sumă cere să vândă Dinamo
Next Ioan Andone, declarații TARI despre Dinamo.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *