BOMBĂ Contra ar putea prelua naționala României!


Asta ar fi unul din șocurile începutului de sezon în Ștefan cel Mare. Conform digisport.ro, situaţia lui Christoph Daum va fi rediscutată la începutul lunii septembrie după ce șansele calificării la CM din 2018 sunt aproape zero. Totuși, oficialii FRF așteaptă ca tricolorii să întâlnească Armenia (acasă) şi Muntenegru (deplasare). Selecţionerul de 63 de ani se va despărţi foarte probabil de naţionala României, lucru ştiut încă de pe acum de către oficialii de la FRF, care îi caută înlocuitor.

Se pare că alesul este chiar antrenorul lui Dinamo! Între oficialii FRF şi Cosmin Contra au existat deja contacte, iar tehnicianul şi-ar fi dat deja acceptul de principiu pentru a prelua banca naţionalei.

Oficialii FRF au încredere în abilitatea lui Contra de a readuce strălucirea echipei naţionale, după mandatul eşuat al lui Daum. Cel mai probabil, cu tehnicianul german se va ajunge la o înţelegere amiabilă, după ratarea calificării la Mondial. Nici Contra nu va avea probleme în a obţine dezlegarea de la Dinamo.

”Nu mi-am pus nicio clauză pentru echipa națională, am clauze pentru echipe din străinătate. Când e interes național, toată lumea trebuie să înțeleagă și nu trebuie să-ți pui clauză”, a declarat Cosmin Contra pe 1 august 2017. Vezi tot ce a declarat aici: https://doardinamo.ro/cosmin-contra-nu-ma-arunc-cu-capul-inainte/

Şefii formaţiei din Ştefan cel Mare nu sunt străini de contactele avute de Contra cu cei de la FRF şi au început să demareze discuţii pentru a nu rămâne descoperiţi. Favorit pentru a o prelua pe Dinamo după despărşirea de „Guriţă” este un antrenor care a fost în mai multe rânduri aproape de gruparea alb-roşie. Este vorba despre Vasile Miriuţă, actualmente la Concordia Chiajna. În vârstă de 48 de ani, tehnicianul ilfovenilor este un fan declarat al lui Dinamo şi a fost de mai multe ori pe lista „câinilor”. Niciodată, însă, discuţiile nu s-au concretizat.

Citește și:

EXCLUSIV Probleme mari pentru Dinamo. Două luni se antrenează prin vecini

-->
Previous Cine este George Găman, persona non grata în Ștefan cel Mare
Next Raport de groază pentru contracandidatele CFR-ului la titlu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *