BOMBĂ Cine l-ar putea înlocui pe Claudiu Niculescu


Bombă în lumea fotbalului! Claudiu Niculescu ar putea fi demis astăzi de la FC Voluntari și în locul său ar putea veni tot un fost dinamovist. Se pare că șefii ilfovenilor s-au întâlnit aseară și vor să dea o lovitură de imagine mai degeabă în ceea ce privește noul antrenor.

Șefii clubului s-au orientat repede și au găsit deja înlocuitor. Pe banca ilfovenilor va sta Adrian Mutu, care a mai negociat în ultima vreme cu Concordia Chiajna și Astra Giurigu.

Gsp.ro susține că în cursul zilei de azi cele două părți vor rezolva toate detaliile, asta după ce azi noapte a avut loc o negociere destul de lungă. Adrian Mutu a fost prezent la meciul de ieri cu Dinamo, scor 2-4, alături de restul staff-ului echipei naționale.

„În jurul orei 12 ne întâlnim să discutăm despre viitorul clubului. Vom avea o discuție foarte serioasă. Nu sunt mulțumit de cum joacă echipa sau de clasare. Cum să fiu de acord?! Există posibilitatea ca el să continue la club, pe altă funcție. Discutăm cu Claudiu și apoi putem avea și alte discuții”, a zis Dan Leasă, președintele clubului, la TV Digi Sport.

-->
Previous Discursul de adio? Declarații TARI ale lui Niculescu după înfrângerea cu Dinamo
Next E OFICIAL Niculescu a fost demis. Cine i-a luat locul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *