Boloni a găsit soluția ieșirii din criză la Dinamo: ”Asta”


Dinamo este într-un moment prost. Asta o știe toată lumea, de la Ionuț Negoiță, la un suporter dinamovist care este plecat peste mări și peste țări, dar suferă pentru această echipă. Sau un militar plecat în Afganistan care-și riscă viața acolo, dar cotizează în programul DDB să salveze clubul.

Se vorbește din nou despre vânzarea clubului din Ștefan cel Mare, dar rămâne de văzut dacă mutarea se va face. De doi ani de zile au fost doar interese și vorbe și nimeni nu mai crede cu adevărat că acest club chiar va fi vândut de Negoiță. Iar Ladislau Boloni are altă soluție. Ca dinamoviștii să găsească cu adevărat un conducător de club bun care să schimbe soarta acestui club important.

”Dinamo București îmi face o impresie tristă. Bine, ideea e că nu pricep cine are clubul, cine este administrator, cine conduce. Al treilea an aproape de play-out? Dinamo ar trebui să-și pună ordine în conducere”, a explicat Ladislau Boloni într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor la Alforfa, în Spania.

Citește și:

Dinamoviștii, cu doar doi juniori în lot. Împărțirea pe camere la Benahavis

-->
Previous Dinamoviștii, cu doar doi juniori în lot. Împărțirea pe camere la Benahavis
Next Dezvăluiri despre Negoiță: ”Nu le încalcă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *