Bogdan Stelea laudă proiectul lui Pablo Cortacero: ”E clar”


Fostul portar al lui Dinamo, Bogdan Stelea, a vorbit despre proiectul pe care Pablo Cortacero îl implementează la Dinamo și este convins că este unul de succes.

”Da, e un proiect unde se investește și se încearcă să se obțină rezultate cât mai repede. Dinamo, cu investițiile pe care le face, e clar că vrea să ajungă în play-off. Și apoi să vedem ce se poate întâmpla, dar e clar că e un proiect în care încearcă să dea rezultate rapid!

Din moment ce aduc jucători cu experiență și după cum sunt plătiți și cu valoarea care se aude că o au și plătesc pentru ei, asta îți dorești să faci, să fii cel puțin în primele șase echipe!

Nu știu ce șanse are Dinamo, dar teoretic ar trebui să ajungă în play-off, din moment ce își fac echipa pe care o fac! Nu au prea mult timp să se acomodeze! Astfel de jucători ar trebui să se acomodeze în maxim, maxim 2 luni! Mai au cam o lună, o lună și ceva”, a declarat Bogdan Stelea.

Fostul goalkeeper însă trage un semnal de alarmă. Fotbaliștii cu salarii mari vor trebui să fie plătiți la timp.

”Îi știe Craioveanu, că el a stat mai mult în Spania. Nu îi cunosc, deci nu pot să spun nimic. Nu știu dacă sunt sau nu de încredere, nu pot să îmi dau seama de asta din aparițiile lor televizate. Eu o să vorbesc în funcție de ce se întâmplă. Până în momentul de față, văd că sunt aduși jucători cu CV, care joacă. Să vedem cât timp o să fie atmosfera în regulă. Dacă nu o să fie plătiți, o să apară probleme!

Sunt jucători interesanți, de al doilea nivel din Spania, nu are rost să dau nume. Am văzut câteva meciuri, dar trebuie să așteptăm și să vedem în continuare ce o să facă. Până acum nu au făcut mare lucru”, a declarat Stelea.

Citește și:

Interviu eveniment cu Rufo Collado: ”Implementați VAR” A lămurit problema banilor

-->
Previous A vrut să cumpere Dinamo și acum sprijină clubul: ”Ne bucurăm”
Next Gică Popescu se dezice de Dinamo. Regretul pe care îl are în carieră

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.