Bogdan Stelea: „Am vorbit cu Mircea Rednic și ..”


La emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport, Bogdan Stelea a declarat că Mircea Rednic trebuie judecat abia după perioada de pregătire din iarnă..

Mircea Rednic este dispus să renunțe la funcția de antrenor, dacă fanii-acționari din DDB vor găsi o soluție mai bună pentru redresarea echipei.

„Cred că sunt mai multe facțiuni la Dinamo. Suporterii, pe de o parte, care văd lucrurile lor, apoi sunt cei din management, care au obligația de a pune clubul pe picioare. Mircea Rednic își dorește fotbaliști de o anumită valoare. E clar că sunt opinii diferite și pot deveni contradictorii din cauza lipsei rezultatelor.

Vorbesc din experiență, am jucat să mă salvez în Spania, cu Mallorca și Salamanca. Dinamo e genul de echipă care a jucat să câștige titluri. Dacă este să compar să joci pentru a câștiga titluri și să joci să te salvezi de la retrogradare, e mult mai greu să te salvezi. Eu asta am simțit. Presiunea e enormă. Toți te știu slab și te tratează de maniera respectivă, indiferent dacă ai un pedigree de campion. Ai probleme mari.

Am vorbit cu Rednic și era încrezător, mi-a zis că nici nu concepe să nu iasă din situația respectivă. O să conteze mult ce o să se întâmple în iarnă. Jucătorii care au venit sunt nepregătiți, asta e marea problemă. Cred că ar trebui să începem să judecăm lucrurile după ce se întâmplă în pauza de iarnă”, a spus Bogdan Stelea, la emisiunea Fotbal Club.

Citește și:

Episcopul Hușilor, de Ziua Națională: ”E nevoie urgentă să ne vindecăm de prostie”

-->
Previous Adrian Mutu, antrenor la Dinamo?! Cum a reacționat „Briliantul”
Next Mesajul lui Nedelcearu de 1 decembrie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *