Bogdan Lobonț, mărturisire EMOȚIONANTĂ despre el: ”Plângeam”


La 40 de ani, Bogdan Lobonț a decis să-și pună ghetele în cui. El își va încheia cariera de jucător la partida România – Finlanda care se dispută pe 5 iunie, ora 20:30, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. Până atunci, el a făcut o mărturisire despre cum a început cariera sa.

”Fotbalul a reprezentat viața mea. Și tata a jucat fotbal, puțin la Divizia C și apoi la o echipă județeană, de mic m-a luat pe lângă el. Dar îmi plăceau mai mult portarii, aveau echipamentul diferit și pe mine m-a fascinat. Așa că a început să-mi placă acolo. Și chiar, îmi aduc bine aminte, ultimul an de grădiniță îi spuneam tatălui meu să ieșim afară să tragă la poartă, plângeam când îmi dădea goluri, încet, încet, a început să-mi placă și mai mult și iată-mă aici după o carieră minunată”, a declarat Bogdan Lobont pentru FRF TV.

”La Dinamo am venit pentru că mi-am dorit enorm să joc, veneam după o operație la umăr și era în discuție și echipa națională. Am avut un sezon perfect, chiar dacă am tremurat pe final, dar am reușit să-l câștigăm. Mi-a fost puțin dificil. Dar l-am avut exemplu pe Stelică. Meciul din Groapă contra Rapidului mi s-a părut mai ciudat. A câștigat 3-2 Dinamo chiar dacă mă întâlnisem eu în săptămâna aia cu Dinu Gheorghe.” Bogdan Lobonț, fost portar Dinamo

 

Previous FOTO Răzvan Oprea a devenit CAMPION MONDIAL
Next Pe ce prima au jucat juniorii la Liga Elitelor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *