Bogdan Gavrilă s-ar întoarce la Dinamo


După retrogradarea istorică suferită la finalul sezonului de abia încheiat, Dinamo îşi face calculele pentru Liga 2 şi ţinteşte promovarea înapoi în primul eşalon din prima încercare. Însă, la momentul actual, lotul ”câinilor” poate fi clasat ca mai mult decât incomplet.

Foşti fotbalişti şi foste glorii din Ştefan cel Mare au început de asemenea să îşi ofere serviciile lui Dinamo: Cosmin Moţi a afirmat că ar reveni pe gazon, în Liga 4, pentru ”câini”, în timp ce un alt fost jucător s-a oferit să revină.

Bogdan Gavrilă, fotbalist în Ştefan cel Mare în perioada 2014-2016, care evoluează în prezent în Malta, la Sirens FC, a afirmat că ar fi dispus să revină şi să o ajute pe Dinamo în Liga 2.

”Fiind dinamovist, da, m-aş duce la Dinamo în Liga 2, chiar dacă poate sunt oferte mai bune din alte părţi.  Dar trebuie să fie stabilitate ca să te poţi duce undeva, nu garanţii, dar să aibă un plan, o idee pentru sezonul care urmează.

De aia nici nu se încumetă mulţi să vina cu toate că trebuie să înceapă pregătirea. Nu ştiu ce o să fie acolo în afară de Zăvăleanu, nu mai e nimeni în club, şi fostele glorii care au venit acum, încearcă sa ajute cum pot ei”, a declarat Bogdan Gavrilă, pentru Orange Sport.

Citește și:

Dinamo se roagă de Adi Mutu, vrea ajutor

 

 

Previous Ionuț Popa oferă detalii despre stadion
Next David Popovici va schimba istoria sportului mondial

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *