Bogdan Gavrilă aproape de plecare


Bogdan Gavrilă (30 de ani) este la un pas să plece, deși a ajuns la Dinamo abia în această vară.

Lotul lui Dinamo a trecut printr-o transformare serioasă după retrogradarea în Liga 2, dat fiind că mulți dintre fotbaliștii importanți și-au găsit alte angajamente mai bune – mulți dintre ei, chiar în Superliga. Conducerea „câinilor” a reușit să facă mai multe mutări în acest mercato, iar prima lovitură pe care a dat-o a fost Bogdan Gavrilă, adus din Malta. Inițial, acesta era văzut drept omul în jurul căruia urmează să se construiască noua echipă, însă mijlocașul nu a fost folosit niciun minut de antrenorul Ovidiu Burcă.

Nemulțumit că nu prinde nici măcar un loc pe raportul de arbitraj, Bogdan Gavrilă vrea să plece, iar GSP anunță că a bătut deja palma cu o formație din Bahrain.

Transferul lui Bogdan Gavrilă de la Dinamo în Bahrain s-ar putea face până miercuri, când în această țară este ultima zi de mercato.

Părțile sunt înțelese, iar clubul și-a dat acordul pentru plecarea sa, însă actele nu sunt, încă, parafate. Potrivit aceleiași surse, clubul din Bahrain încearcă să își elibereze un loc pentru fotbaliști străini, acesta fiind ultimul pas de făcut înainte de semnarea contractelor.

Bogdan Gavrilă nu a reușit să îl impresioneze pe Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo neincluzându-l nici măcar o dată în lotul pentru meciurile din Liga 2, cu toate că din acest sezon s-au scurs deja cinci etape.

Dinamo se pregătește acum pentru partida cu Steaua, care va avea loc vineri, de la 21:30, pe Arena Națională. Biletele se pot lua de AICI.

Citește și:

Meciul anului în Liga 1: goluri și erori de senzație

Previous S-au pus în vânzare biletele la derby
Next Povestea fundașului Ionuț Amzar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *