Bogdan Bălănescu, pus la zid: ”Fac un apel public”


Președintele lui Dinamo a intrat în mare încurcătură după ce a fost depistat un caz de coronavirus, în persoana magazionerului echipei. El este atenționat că a greșit dacă nu a anunțat la în ședința de la Guvern această problemă.

Bogdan Bălănescu este omul și care este responsabil de tăierea rației de motorină pentru magazioner, iar acesta ajunsese să meargă cu transportul în comun la Săftica, în plină pandemie!

În condițiile în care se putea găsi o soluție măcar în acest moment delicat pentru ca nimeni să nu vină la baza Săftica folosind transportul în comun, pentru că acolo iei contact cu multe persoane necunoscute care pot fi infectate chiar dacă sunt asimptomatice.

”Dacă a aflat înainte sau în timpul ședinței, a greșit. O asemenea informație trebuie comunicată de îndată. Cred ca cel mai bine este ca el să răspundă la această întrebare. L-am întrebat: «Bogdane ai știut înainte?» și mi-a zis că nu a știut. S-a terminat la 10 și un pic. Nu a început ședința chiar la 9, a început la 9 și 15. La 10:39 reprezenantul clubului Dinamo a contactat Federația. Aș fi tare dezamăgit dacă a aflat în timp ce se afla la Guvern și nu a spus nimic.

Fac un apel public pentru conducătorii clubului Dinamo să fie responsabili. Fac un apel public să spună adevărul 100%, dacă au intrat în contact cu persoana, decât să riscăm o situație în care alți jucători se pot îmbolnăvi. În momentul în care se stabilește că au fost jucători care au fost contacți, aceștia trebuie să stea în izolare două săptămâni indiferent de rezultatul testului.

Conform legii, Dinamo nu poate juca. Pe parcursul întregii ședințe am stat cu măști, ni s-a luat temperatura la intrare. În Guvern au luat toate măsurile. E clar că dacă ajungem acolo, vom face tot ce e posibil pentru a reprograma aceste meciuri și vom discuta cu partenerii media. Era un lucru asumat. În Germania sunt peste 10 cazuri asumate, competiția se desfășoară în continuare. De asta am și spus, e nevoie de transparență”, a declarat Justin Ștefan, pentru Digi Sport.

Previous Super meci pentru Dinamo în semifinalele Cupei României
Next EXCLUSIV Magazionerul clubului Dinamo rupe tăcerea. Detaliu foarte important

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *