Bogdan Bălănescu iese la atac: ”Îl aștept” Explică de ce nu și-a suspendat contractul


La Dinamo lucrurile în continuare nu sunt în regulă. Divergențele între oamenii din conducere nu s-au stins, mai ales după ce a apărut în presă că doar Bogdan Bălănescu nu și-a suspendat contractul de muncă, iar jucătorii și ceilalți angajați vor încasa pe perioada stării de urgență doar 500 de euro.

Directorul general al lui Dinamo a spus că-l așteaptă pe Dănciulescu să vireze suma de bani pe care ar fi spus că avea de gând să o dea pentru a ajuta clubul să ia licența. Bălănescu i-ar fi suspendat contractul de muncă lui Danciu-gol printr-un mesaj trimis pe whatsapp.

”Scopul meu este să luăm licența și să ținem Dinamo în viață! Îl aștept pe Danciu cu contractul semnat pentru cei 50.000 de euro și cu viramentul bancar. Și nu doar pe Danciu îl aștept cu bani, ci pe oricine este dispus să dea bani!

Cât despre salariul meu, niciodată nu am pus pe primul plan salariul de la Dinamo și niciodată în 21 de ani nu am cerut vreo mărire sau să-mi exprim vreo nemulțumire din punct de vedere financiar. Văd că s-a scris foarte mult că nu mi-am suspendat contractul e muncă. Răspunsul este simplu. Oamenii care au obiectul muncii nu au contractele suspendate și nu sunt trimiși în șomaj tehnic.

Citește și:

FOTO Dinamo poate pierde cel mai EFICIENT jucător. Ce face în această perioadă

Previous FOTO Dinamo poate pierde cel mai EFICIENT jucător. Ce face în această perioadă
Next ULTIMA ORĂ Negoiță a vândut Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *